Guide till bästa Hundraser för allergier

Om du eller någon i ditt hem lider av allergier, kan äga en hund vara mycket svårt. Vissa raser kan orsaka allvarliga allergiska reaktioner hos vissa människor som gör det omöjligt att ha dem som sällskapsdjur. Men det finns vissa raser som anses vara en bra match för allergiker.
10 bästa hundraser för allergier: Portugisiska Water Dog – utstationeringsdirektivet är en medelstor hund med en tjock päls som kan vara antingen snäva lockar eller lösa lockar. Denna ras inte fäller och håret är hudvänliga sätta dem på toppen av hundraser för allergier.
Bichon Frise – Rasen har en lös böjt päls av hår som kan klippas kort eller vänster lång. Även om de kan ha långt hår de fäller väldigt lite eller inte alls gör dem ett bra alternativ.
Mjuk täckt Wheaten Terrier – Detta är en låg ilska ras varför de anses vara ett bra val för allergiker.
Pudel – Poodles är små hundar med massor av hår men eftersom de knappt skjul och har väldigt lite ilska de anses en av de bästa hundraser för allergiker. De är även rekommenderas för barn med lindriga allergier.
Dvärgschnauzer – Rasen fäller väldigt lite men de måste borstas dagligen. De kan vara ett bra val beroende på vilka allergier som du har.
Kerry blue terrier – När det gäller hundraser för allergiker är detta ett bra val eftersom kerry blue terrier skjul mycket lite hår och de har inte en doft även när de är våta.
Maltesiska – Den maltesiska har en vacker vit eller elfenben päls som hänger rakt ner båda sidor. Dessa allergivänliga hundar gör mycket lite utsöndring och har låga mängder av ilska.
Mexikansk Nakenhund – Som namnet antyder är detta en hårlös ras som ofta rekommenderas för allergiker. De är aktivt hund så hänsyn till detta innan du gör ditt beslut.
Basenji – Detta är en liten men atletisk hund som har en slät glänsande päls av hår. De gör mycket lite utsöndring och de är lätta att hålla tränas.
Havenese – Detta är en liten hund med långa silkeslen hår. De har en dubbel päls som kan vara lång eller kort. Man tror att den långhåriga Havenese är bättre för allergiker eftersom de inte fäller och de är allergivänliga. De korthåriga raser fäller.
Dessa är bara 10 av de hypoallergena hundraser för allergi lider som finns idag. Det finns många fler. Men det är viktigt att inse att som enskild dina allergisymtom kommer att skilja sig från någon annans. Därför bara för att andra inte besväras av en hundras inte betyda att du inte kommer att bli. Det kommer att bero på vilka allergier du har och vad som skiljer dem.
Välj inte ett sällskapsdjur baserad på huruvida de anses en av de bästa hundraser för allergier. Du måste också ta hänsyn till vilken typ av hund de är och vad speciella behov de har. Vissa behöver tränas regelbundet medan andra måste promenerade varje dag och så vidare. Gör din forskning och fatta ett beslut.

Miley Cyrus Hannah Montana Kostymer för Halloween
Pet Food Banker och Donera Pet Food Fritt
Har en hund ålder verkligen 7 Mänskliga år för varje 1 hund år?
Vad ska du leta efter i en Boarding Kennel?
Dog Agility Training Tips för nybörjare
Dog Days of Summer: varmt väder Tips för hundägare
Påsk Chi Wabbit
I försvar av dogfighting offer
Den irländska setter: en hund av intelligens och skönhet
En kärleksfull djurägare Guide till Pet Begravningsplatser i Austin, TX
Vandring Gear för din hund

Leave a Reply