Grundläggande säkerhetsinformation för hästar, hästar, hästägare, älskare eller Riders

Hästar är roligt för alla. De kan vara dina bästa vänner och följeslagare. Men det finns några enkla saker som en häst ägare måste kunna göra innan du tar på uppgiften att äga eller ta hand om en häst.
Till att börja med måste en person vara säkra när du arbetar runt hästar. Stå aldrig rakt framför din häst, och aldrig stå bakom dem. Hästen kan inte se dig, och dessa är mycket bra platser att sparkas på. Det finns några blinda fläckar på hästar, två tidigare nämnts och även bakom öronen. Det är lätt att skrämma en häst när man går bredvid dem på grund av detta, kommer du smyga upp på dem när du pop i sin siktlinje. Det är därför det är mycket viktigt att prata med dig hästen. Inte nog med att ha svårt att se dig, men hästar kan vara mycket dag drömmande ibland och glömmer att du är även där, särskilt under grooming.
Hästen kommer att vara väldigt avslappnad och har sitt sinne på andra saker, så när du flyttar det blir en shocker för honom / henne. Detta kommer att vara en kan tid också att prata med din häst, kommer de att kunna tolka ditt humör genom tonen i din röst, och detta kan vara ett bra sätt att ansluta till din häst. Även när grooming, ta din tomma hand och klappa din häst, hålla en stadig, lätt tryck på honom / henne, så att de hålla reda på var du befinner dig.
När grooming din häst, det kommer en mycket svår utmaning. Hur ska man gå omkring dig hästen. Detta är inte särskilt komplicerat förutsatt att du följer några enkla regler. Regel nummer 1, aldrig gå under dig hästens hals. Detta är ett par olika skäl. Till exempel, den blinda fläcken. En häst kan inte se dig gå i dem och så helt plötsligt du hoppa från den ena sidan till den andra. Om du inte har en väldigt fyllig häst kommer detta skrämma honom / henne och de skulle kanske reagera genom uppfödning och sparkar. Försök inte. En annan mycket bra anledning är om de gör spark.
Du kommer att ha något där att gå men under de främre hovar. Detta kan vara en mycket svår och farlig situation som du inte wont hitta dig i. Regel nummer två, när man går bakom hästen bo närmare än en armlängds avstånd, såvida du inte är flera meter bort hästen. Folk tror i allmänhet att gå på en armlängds avstånd är en bra bit. FEL! Detta kommer att ge hästarna mer kraft i sin kick. Den lägre på benet du får, desto mer kraft de ska ha, vilket innebär att mer kommer det att göra ont. Om du bor nära hästens bak brukar bakbenen har chansen att sparka ut, så det kommer att skada mycket mindre, och brukar vara så stor risk att bryta något. Om du inte är bekväm med detta, är det bästa du kan göra för att gå tillräckligt långt bort att du är helt ur deras ben sortiment. Tänk på att en häst ska räta ut sina ben nästan helt när sparkar och på grund av detta måste du tillåta extra utrymme. Om du av misstag kort avstånd, men bara lite, i allmänhet kommer det att vara ditt huvud som känns slaget. Regel nummer tre, alltid tala med din häst och / eller hålla en hand på honom / henne. Låt dem veta vart du ska och var du är. Inga överraskningar.
När binda din häst, se upp för platsen och alltid knyta en snabbkoppling knut. Se till att var du binda din häst har även icke-hal villkor. Om en häst glider och faller samtidigt som bundna, kan det skada allvarligt och ibland döda din häst. I det fall att din häst inte faller, kommer du att snabbt kunna släppa honom / henne med snabbkopplingen knut, förebygga vissa skador att hästen skulle orsaka sig själv genom stryk eller hänga sig.
Något som också kan hjälpa när du arbetar med din häst är dominans. Hästar hör hemma i ett socialt besättning med en social hierarki. När du är interagera med en häst, kommer det att göra dig en del av besättningen. Betydelse från början, kommer den att försöka dominera över dig. Det är där de flesta av bitande och huvudet stångas kommer in, vill hästen för att se hur långt han kan skjuta dig. Från allra första början måste din häst förstår att du är dominerande. Detta sagt, jag menar inte att du ska gå ut och slå dig hästen och visa den vem som bestämmer. Det görs enkelt genom att korrigera hästen när han försöker utnyttja dig. Till exempel om hästen nyper dig omedelbart SWAT honom på näsan. Han lär att han inte kan skjuta dig runt och det kommer att spara en massa problem, och strider i framtiden.
Korrekt mul-ware för ägaren är en viktig del i att vara trygg med din häst. Se till att du bär stövlar, företrädesvis hårt läder, med vristen stöd. Detta är av två anledningar, först när hästen steg på din tå eller fot (som kommer att hända), kommer den hårda läder ger båge och tå stöd kan, med de flesta av slaget istället för dina sköra ben. Även ankeln stöd är avgörande när befria. Det är mycket lätt att vrida en fotled i byglarna kommer vriststöd förhindra detta.
Om du är orolig för att falla, det finns också ridhjälm tillgängliga. Generellt kan man hitta på en bonde CO-OP eller ridning utlopp. Prisintervallet kan vara dramatisk, från inte särskilt dyrt att upprörande, det beror på vad du letar efter och vad allt du har för avsikt att utföra med din häst.
Framför allt uppmärksamma din hästs humör. Hästen kommer att låta dig veta när han / hon blir trött, rädd eller upprörd. Du kommer att kunna se detta i hästar kroppsspråk, speciellt i öronen (upp eller ned), muskler (tight eller avslappnad) och ögonen.
Att ha en häst kan vara mycket om kul, kan vara trygg med din häst gör ägande eller bara vara runt dem roligare och roligare.

En flickas bästa vän
Rosa öga hos hundar
Liten Ras Hundfoder: Topp 5 Livsmedel för din lilla vän
7 frågor att ställa till hunduppfödare innan ett valp
Man Shih-Tzu Vs Kvinna Shih-Tzu …Vilket vill du ha?
Dook Dook Said Chinook Ferret: Spara mina Brothers & Sisters
Är en Parakeet rätt för dig?
Tips för att köpa billiga, begagnade akvarier eller akvarium
Hur kan man förhindra Bloat hos hundar
Tips för Horse Training: avancerade steg
Hur man förbereder ditt hem för en valp

Leave a Reply