Grundläggande fakta om Owl Finch

Ugglan fink, en liten vackert mönstrad Australian fågel, gör ett underbart komplement till alla voljär. Cirka 4 inches (10cm) fullvuxen, dessa fåglar har en lysande vitt ansikte och blågrå näbb. Sträckande sig från pannan och runt halsen är ett svart band som separerar fågelns huvud från dess bröst. En annan svart band delar grädde-vita bröst och mage. Fåglarna tillbaka och vingar är smuts brun färg. Deras vingar har en konstnärlig mönster av vita staplar ger dem ett unikt utseende bara finns i naturen.
Två sorter av denna art finns. Den vita rumpa uggla Finch är vanligast och identifieras med den ljusa vita rumpan och övre svans. Svart-gumpen uggla finkar är en underart av mer dominerande vita gumpen versionen med den enda märkbara skillnaden är dess svarta gumpen, även denna underart tenderar att ha större vita staplar på sina vingar och kan vara något mindre i storlek.
En av Australiens minsta fåglar, ugglan fink, lever på en riktig kost bestående av Finch mix, färskvatten och färska grönsaker som sallad, spenat, broccoli och morot toppar. Finch mix innehåller vanligtvis en rad Millets och gräs sådd. Färskvatten och cuttlebones, en viktig källa till kalcium samt ett naturligt sätt för fåglarna att lämna sina näbbar och naglar som kontinuerligt växer, bör erbjudas tillsammans med sin mat hela tiden.
Ursprung från östra Australien har vita gumpen arter varit kända för att korsa sig med den svarta korset vars ursprung är i Kimberly regionerna. Korsning sker oftast i ett område söder om Finska Carpentaria där båda arterna växer.
Aggression kan förekomma mellan män när kvinnor är runt särskilt under häckningstiden. Könsbestämning dessa fåglar kan vara svårt eftersom män och kvinnor har en nästan identisk utseende. Hanar har en tjockare svart band på bröstet, en bredare krona, och kan ha en ljusare vit färg i ansiktet, bröstet och magen. De kvinnliga owl finkar gör en mjuk meep ljud där de manliga fåglarna har en passande låt börjar de försöker på 3 månaders ålder.
Stora inomhus planterade voljärer göra en idealisk hem för denna lilla sociala fågel. De kommer bra överens med andra raser. Särskild hänsyn måste göras under vintermånaderna för dessa fåglar. Uggla finkar måste hållas i en miljö som är mellan 68-72 grader Fahrenheit (20-22 grader Celsius) kräver en uppvärmd skydd eller flytta fåglarna inomhus för vintermånaderna.
Rätt kost och en välskött miljö gör det möjligt för ugglan fink att frodas. Vackra och tydliga mönster kan dessa fåglar kan skiljas från andra fåglar. En av Australiens minsta fåglarna kan ugglan fink hållas med en mängd andra fåglar gör dem idealiska för större voljärer. Uggla finkar, även känd som Bicheno Finch eller dubbel Barred Finch, gör ett utmärkt komplement till alla voljär och är ett måste för fågel älskare överallt.

Så att tala om tid genom att titta på en hunds beteende
Barack Obama illgärningar amerikanska hundar
Katt Flea Life Cycle
Anal Sac Bölder hos hundar
C Applicera tryck med båda benen för att hålla hästen framåt.
Vilken fågel lägger största ägg?
De fem Hundleksaker för Power chewers
Rider uppträdande på Rides Horse Trail
Vad är en utställning?
Tips om hur man vårdar för din valp
Bästa Hundraser för Män

Leave a Reply