Grundläggande Dog Grooming Equipment

Den viktigaste aspekten av bra hund grooming är med bra hund grooming utrustning. När du köper hund grooming utrustning spendera lite mer för att få i rostfritt stål när det är möjligt. Om de tas om hand de inte rostar och kommer att spara pengar i det långa loppet med sin livslängd.
Du kommer att behöva köpa ett par centrala bitar av hund grooming utrustning: Slicker Borste: används för att bli av mattor och hårda trassel.
Borste: används för att avlägsna fina partiklar från din hunds päls.
Säkerhet Tips Scissor: de säkerhetstips är viktiga för klippning nära känsliga områden.
Clippers: du behöver inte hund specifika Clippers, med Barber Shop Clippers kommer att fungera bra och kommer att spara lite pengar.
En liten tub: Du kommer att använda detta när du tvättar din hund. Hunden behöver inte passa i badkaret, men har antingen sin främre eller bakre benen i badkaret när du tvättar. Det huvudsakliga syftet med karet är att hålla det varma vattnet som du använder för att tvätta med. Använda kallvatten ur trädgårdsslangen är inte en trevlig upplevelse för en hund.
En av mina nyfunna favorit bitar av hund grooming utrustning är ett verktyg som heter, FURminator de-utgjutelse Tool. Detta verktyg är en pensel som jag har funnit vara nödvändiga för effektiv hund grooming.
Jag snubblat över detta verktyg när jag var i min lokala Pet Smart butik. De hade en video som visar FURminator i aktion. Videon var otroligt, visar massor av hår som dras av en golden retriever.
Jag bestämde mig för att köpa verktyget och returnera det om det inte fungerar som annonseras. Uppriktigt sagt var jag lite skeptisk. Men efter en session med denna bit av hund grooming utrustning, jag sålde.
Min Labrador har massor av kasta hår i de varmare månaderna som jag är knappt kunnat hålla jämna steg med. Standarden borstar kan bara inte få till avgivande under lager. Den FURminator är utformad för att få till det undre skiktet och dra försiktigt ut sprider hår från hunden. Det fungerar otroligt bra. Vid slutet av en tio-minuters borstning, jag omgiven av högar av svart labrador hår.
Min hund älskar det och det gör I. faktiskt gör min hund att tillbringa mycket mer tid inomhus med oss, även under de höga shedding månaderna. Med det här verktyget två gånger i månaden gör ett fantastiskt jobb med att hålla avgivande till ett minimum. Det stimulerar också min hund hud ger oljor som håller hennes päls frisk och glänsande.

Avmaskningstabletter hundar och katter: naturliga alternativ
Burmesiska Pytonormar: The Hunter är nu Hunted
Death Row Dog
Skötsel av Aging hund
RapidBath den 3-minuters Challenge
Bästa stor ras hund livsmedel
Jeremy Piven var förgiftad av Sushi, åtminstone enligt Skådespelare eget kapital, men Broadway Producenter Håller
Barnvänlig kattraser
The Orange Tabbykatt
Hur väl känner du din katt?
Översyn av Porträtt Dog Art

Leave a Reply