Greenies Pill Fickor rädda dagen

Som alla djurägare vet att det är inte en lätt eller roligt uppgift att ge medicin till en hund. Vid första du kanske kan lura din hund till att ta medicinen genom att gömma den i lunch kött, jordnötssmör eller glass. Om din hund är uppmärksam eller smart han kommer att fånga på så småningom och du kommer att behöva vända sig till en mer realistisk och effektiv metod för medicinering ditt husdjur. I mitt fall, älskar min hund jordnötssmör, 2 år sedan hade han verkligen torr och irriterad hud eftersom han hade loppor. Efter att ha gett honom frontlinjen hans torr hud kvar och veterinären ordinerats honom en medicin för att hjälpa hans hud att läka. Jag stoppade piller i jordnötssmör som fungerade för 2 dagar, då han upptäckte piller och skulle inte röra jordnötssmör! Lunch kött och glass också fungerade inte, och jag kan inte tvinga piller i halsen, jag har inte hjärta att göra det …
Efter att ha talat med chefen på Petland jag lärde mig om Greenies Pill Fickor för hundar. Hon var snäll nog att ge mig tre gratisprover av denna produkt och även gav mig ett tips om att förvärva fler gratisprover och värdefulla kuponger bra för framtida inköp av Greenies Pill Fickor. I denna översyn kommer jag att fokusera på Greenies Fickor varumärke piller i ett försök att göra uppgiften att medicinering hundar andras mycket enklare och roligare.
Greenies Pill Fickor är fantastiska, de är stora nog att rymma nästan alla piller för hundar och de har en så stark doft som de kommer att maskera medicinen. Din hund kommer att tro att du bara ger ut en särskild behandling och inte medicin! Dessa piller fickor är gjorda med äkta nötkött, de robusta nog att stoppa piller i utan att förstöra formen på behandling och de verkligen fungerar! Ge din hund sin medicin har aldrig varit enklare tack vare Greenies Pill Fickor för hundar! Om du är intresserad av att prova denna produkt, är det också i kyckling smak. Besök Greenies för fria prov erbjudanden som också innehåller en kupong bra för framtida inköp, innehåller varje prov pack 3 piller fickor, är detta tillräckligt för att ge produkten en utvärdering innan spendera en massa pengar på det. Jag skulle rekommendera denna produkt till alla som har att ge sina husdjur någon typ av tablettform medicin, enligt min mening Greenies Pill Fickor är en fantastisk produkt.

Hur du tränar din hund för livet: Lydnad Utbildning övervinner mest hund beteendeproblem
Ta hand om din hund under sommaren
Gratis Pet Product kuponger
Hur berätta om din hund har ett sår?
Grooming en häst
The Orange Tabbykatt
Leta Billiga K9 Advantix Idag
Hålla ditt husdjur säker från Coyotes
Spara pengar på din hund
Röd ax Slider Turtles
Känslig mage hos hundar

Leave a Reply