Great House Training Tips för hundar

Att få en ny hund kan vara en spännande tid för både ägaren och hunden. Det finns mycket att lära om varandra, och mycket för befälhavaren att lära nya husdjur. En av de svåraste av dessa kan vara internutbildning. Här är några tips för att göra denna övergång enklare och för att få den nya ägaren och sällskapsdjur in i en rutin.
Det är viktigt att få hunden brukade gå utanför, så du måste ut honom mycket! Ta ut honom så fort han vaknar, precis efter sin frukost, strax efter sin lunch, strax efter hans tupplurar, efter att ha tagit honom ur hans bur, strax efter sin middag efter mellanmål i alla storlekar, strax innan hans läggdags, och om han kvider under natten.
Jag vet att det låter som en hel del att gå utanför, men det är det enda sättet att få igenom till hunden, det är där han måste göra sin verksamhet!
Därefter endast foder och vatten honom när du kan ta honom utanför så fort Han är klar! Det är viktigt att din hund får tillräckligt med vatten, men under de första veckorna av denna utbildning, kommer det att begränsa olyckor och påskynda denna process.
Om det av en slump din hund har en olycka, städa upp direkt, i själva verket vägen. Skrik inte eller prata kärleksfullt med din hund. Du bör bara ignorera honom när du städa upp, och gå vidare.
Slutligen, när du är hemma, hålla honom bredvid dig så mycket som möjligt. Vare i koppel eller i en låda i närheten (om du är lådan utbildning) om det behövs. Bara hålla valpen i lådan så lite som möjligt men.
Några extra tips är att komma ihåg att du är både bygga en ny relation. Detta är en av hans första lektioner och allt är mycket nytt för honom. Precis som ett barn lär sig, så är han. Försöka hålla detta i åtanke.
Också, ta inte honom i huset den andra han gjort gör sin verksamhet. Låt honom ha lite kul utanför. Motion är viktigt.
Ålder är också viktigt. Den yngre valpen är, desto svårare är det för honom att behärska sig. Så ha detta i åtanke när olyckor inträffar, och ja de kommer att hända. Det är inte bara roligt, men det är nödvändigt.
När allt är sagt och gjort, kommer du och ditt nya husdjur vara lycklig, och kunna se fram emot att gå vidare! Lycka till!

Holistic Pet Care – Hands-On terapier
Pet Cats – Vad gör dem så speciella?
En guide till grönare din hund
5 Fakta om Kaspiska hästen – ett stycke levande historia
Tack Mr McPooch
Finns Hybrid Vigor i Labradoodles och Goldendoodles?
Hämta hem en valp
Nadya Suleman vill expandera familj igen
Duvor som husdjur
Pet Care: Corn Snake
Hösten Vandring i Adirondacks

Leave a Reply