Granska Acadiana Cafe i San Antonio, Texas

Acadiana Café är San Antonio ursprungliga Cajun restaurang och det är välkänt i staden för sin prisbelönta havskatt och skaldjur och det är en rolig avslappnad plats att komma till med antingen vänner eller familj och det finns gott om utrymme i denna två våningar restaurang nära den Westlakes teatern. Restaurangen ligger på 1289 South West Loop på nummer 410 och öppettider är söndag till torsdag från 11:00 till 10:00 och fredag ​​och lördag från 11: 0:00 till 11:00, och du kommer att vara säker på att alla unga eller gamla kommer att uppfyllas.
För sina aptitretare kan du beställa Cajun popcorn som är stekt kräftstjärtar för $ 5,62 eller kopp skaldjur gumbo för $ 4,80 eller till och med stekt dill pickles för $ 3,81, eller Cajun nachos för $ 5,80, eller ens kopp kyckling och korv Gumbo för $ 4,39. Medan för deras Cajun specialiteter kan du prova Cajun provtagaren som inkluderar languster etoufee, jimbalaya, gumbo och röda bönor och ris för $ 7,56, eller Cajun boudin för $ 7,97 eller till och med skål med kyckling och klimpar för $ 6,30. Eller så kan du beställa deras berömda havskatt och regelbunden för $ 10,25, eller de hungriga stekt havskatt för $ 13,62, eller röda bönor och ris med en portion countrt korv för $ 6,21.
För sina södra Louisiana specialiteter kan du prova languster etouffee för $ 11,68, eller languster combo som innehåller stekt kräftstjärtar och languster etouffee serveras med bröd eller grönsaker för $ 14,20, eller Louisiana stil po-pojkar som popcorn räkor, stekt kyckling anbud, stekt havskatt och ostron för $ 7,33, och om de är i säsong kan du alltid beställa kokt languster av pundet att dela med tabellen.
Och det är också det land matlagning där du kan beställa kyckling lever som kommer krispiga och stekt för $ 7,47 eller kycklingfilé som är ömma remsor av kycklingbröst lätt slagna för $ 8,79, eller fläskkotletter en för $ 9,70 eller två för $ 12,92 , eller ens i landet stekt biff för $ 9,99.
Om du vill ha efterrätt i slutet av din måltid kan du beställa peach skomakare för $ 3,31 eller skomakare och glass för $ 3,95 eller bara en maträtt av Glass för $ 2,35, eller lite bröd pudding för $ 3,22 eller till och med Louisiana Mud Pie för $ 4,75.

Dog Training Schools är Connecticut
Fly Spray för hästar: Vad fungerar och vad fungerar inte?
Är en Parakeet rätt för dig?
Hur ta hand om vilda möss
Den engelska setter: A Gentle Companion
Adjö till ledstjärna
Fördelar med Professionell Dog Training – 10 skäl till varför din hund behöver det
Pedi Paws: En översyn av en populär Som sett på TV Produkt
Olika mutationer av Gouldian Finches
Hundar och arbeta tillsammans? Åh, det tror jag inte.
Engelska angorakanin Ras profil

Leave a Reply