Gör en Goldfish Live i årtionden

Guldfisk lever vanligen under en lång tidsperiod. Om och endast ges rätt vård och uppmärksamhet, de kan leva definitivt under så många år. Här är några sätt som hjälper dig att göra din guldfisk leva i årtionden: 1. Köp en stor fisk tank. Även om de är små typ av fisk, blir det mycket praktiskt om du ger dem större tank. Om tio liter per fisk är det minsta intervallet krävs om du vill att din guldfisk att leva längre. Få ett akvarium med ett filter. Filtret kommer att hålla vattnet och tanken ren eftersom guldfiskar producerar mycket avfall.
2 Förbered tanken ordentligt innan fisken i. Ställ upp några dagar innan att sätta guldfiskar i att se till att utrustningen fungerar mycket bra, och mobilisera temperaturen inuti akvariet.
3. När allt är klart kan du sätta din guldfisk i tanken. Rengör tanken oftare. Att ha ett filter på tanken betyder inte att du inte är skyldig att rengöra tanken. Däremot behöver du inte ändra det hela. Cirka 20 procent av partiell vatten förändras kommer att göra. De flesta guldfisk ägare tenderar att glömma och det tar lång tid innan de kan byta vatten inne i akvariet. Kom ihåg att du inte behöver ta bort fisken för att byta vatten. Detta kommer att vara en börda för dem.
4. Mata din guldfisk med rätt typ och mängd mat. Välj rätt guldfisk mat, inte bara vanliga fiskar flingor. Ungefär en nypa av mat krävs för din guldfisk. Magen är bara om storleken på deras ögon. Du kan lägga till en färsk apelsin kil för att ge din guldfisk till C-vitamin de behöver.
5. Placera inte en annan art av fisk till tanken. Du kan lägga till en annan guldfisk dock. Annan fisk kan tränga tanken och kan betona din guldfisk. Vissa fiskar kommer även slåss mot varandra. När du väljer att ta upp en annan guldfisk, se till att hålla den i en separat tank för ungefär en vecka för att det är hälsosamt innan du lägger dem tillsammans med din nuvarande guldfisk.
Egentligen var det bevisat att det fanns guldfisk kunna överleva i mer än 40 år. Många guldfisk dör eftersom de flesta guldfisk ägare glömmer att byta vatten så länge och tanken hamnade mycket illaluktande och smutsiga. Du kan definitivt få din guldfisk i årtionden om de får rätt vård och uppmärksamhet.

Är Spay / sterilisera lösningen till Pet Överbefolkning?
Har din katt Spray i huset?
Barnvänlig kattraser
Engelska Spots Ras profil
Att handskas med din hund ägo Aggression
Hund promenad från en åskådare Point of View
Illrar som husdjur
Vanliga Bengal kattunge personlighetsdrag
Animal Rescue i Baltimore MD / DC Area
En guide med Fem tips för god tandvård för din häst
Juni är Adopt-A-Cat månad!

Leave a Reply