Gör din egen hund Jerky behandlar

Jerky för hundar gjorda kyckling, kalkon, anka och även nötkött och griskött är den nyaste vurm att träffa lokala mega marts och sällskapsdjur hyllor butik. Dessa behandlar medan bra för ditt husdjur (se till att läsa ingredienser som vissa produkter för att lägga artificiella smakämnen, färg och andra tillsatser), kan de bli dyra. Priserna varierar från $ 10 till $ 20 per påse (exklusive skatt) och du verkligen inte får så mycket även om förpackningen kan säga att det är en eller två pounds av godhet för ditt husdjur.
Du kan göra samma ryckiga hemma för halva priset. Den här artikeln ger en enkel process för att hjälpa dig att skapa samma ryckiga butiken kvalitet som kommer att vara hälsosam för ditt husdjur och även du kan njuta tillsammans med dem. Även detta recept kallas för kyckling, det kan lätt anpassas för kött som hunden kan vilja. Ingredienserna är vanliga runt alla hem och det finns inget behov av speciella föremål eller utrustning. Detta recept är artighet av Coco the blogging dog och du kan ta reda på mer på cocothebloggingdog/2009/05/make-home-made-dog-jerky-treats.
Kyckling ryckig för hundar – ingredienser: a) £ 1 benfritt, skinn kycklingbröst, b) ¼ dl olivolja, c) saften av 1 citron och d) valfria ingredienser kan inkludera, pepparmynta, rosmarin, persilja, gurkmeja, kanel [dessa är att smaka].
För att göra: 1) Klipp bort överflödigt fett och skär kycklingen i strimlor, hålla tunt och jämnt. 1/8 till 1/4 inches tjock, 2) Blanda resten av ingredienserna i en återförslutande påse såsom Ziploc och lägga kyckling stålband, 3) Seal väska, och se till att det mesta av luften är ute och gnugga / mix objekt i påsen se till att alla kyckling remsor belagda. Marinera över natten, 4) Värm ugnen till 300 °. Ta kycklingen ur marinaden och lägg jämnt i ett glas bakning och grädda i 30 minuter. Låt kycklingen svalna, 5) Värm ugnen till 145 °. Överför kallt kyckling till en tråd rack som är över en plåt som har fodrade med folie. Placera i över och koka 4-6 timmar tills kycklingen är seg. 6) Låt kycklingen till fullo svalna innan du ger din hund.
Denna jerky är också välsmakande och du kan njuta samma tillsammans med ditt husdjur. Här är några användbara tips att tänka på: 1) Slice i samklang med kyckling, eftersom detta kommer att göra den slutliga produkten chewier för ditt husdjur. 2) Denna ryckig ska förvaras i kylskåp och kommer att pågå upp till tre veckor, men det kan frysas och lagras i upp till åtta månader. 3) För att testa doneness bör kycklingen vara fast och läder utan mjuka fläckar när de anger svampiga kyckling. Det är bättre att förlänga koktiden att se till att alla kycklingen korrekt kokta. 4) Kapning av ryckiga är lättare med kök sax eller en pizza cutter snarare än en vanlig kökskniv.

Burmesiska Pytonormar: The Hunter är nu Hunted
Att handskas med en överstimulerad och försagd katt
Bygga ett kaninbur
Ormar som husdjur
Var hittar man den bästa Pet Memorial Produkter
Tips om att uppnå en vacker bestruket Shih Tzu
Hitta den perfekta drivved för ditt akvarium
Black Creek
Dog Parks i Bradenton, Florida
De fem Dog Training Supplies för nya djurägare
Tips för hand om en äldre hund

Leave a Reply