Golden Retriever: Snabbfakta

Planerar att köpa en Golden Retriever?
Om du någonsin stött på en Golden Retriever (och de flesta människor har) det är ingen tvekan i mitt sinne du inte förälska sig i den älskvärda, väluppfostrad, vacker varelse! Du kanske till och med funderar på att köpa, rädda, eller anta en nu. Om du är, nedan är en beskrivande genomgång av rasen själv.
Sitt, stanna, duktig pojke!
Om du letar efter en hund som är lätt att träna, Golden Retriever bara kan vara den perfekta hunden för. Inte bara är de lätt att träna, men de är mycket intelligent och mycket angelägen att behaga sina familjer.
Golden retriever har också en mycket hög boll och leksak enhet, främja deras inlärningsförmåga.
På grund av deras vilja att lära, Golden retriever utmärka sig i de flesta hund sport, däribland Agility, Flyball, lydnad och Dock Jumping. De ursprungligen framavlade för att hämta vatten foul och spelet har en instinktiv kärlek till vatten och hämtning och fortfarande används för jakt i denna generation.
Även Golden Retriever är lätt trainable, de behöver ordentlig lydnadsträning och en fast ägare.
Ultimate Family Dog
Golden retriever älskar människor och är utan tvekan den ultimata familjehund. De är mycket vänliga, tålmodiga och uppmärksamma barn och människor i allmänhet. De är en underbar hund att lägga till din familj. De trivs på mänsklig interaktion och uppmärksamhet, och bör inte lämnas utanför ensam hela dagen, kedjad eller ignoreras.
Vakthund? Nä …
Golden retriever är mycket folk orienterad och är inte vakthundar, men de är kända för att ibland varna sina familjer när problem uppstår eller främlingar strategi.
Har ser verkligen allt?
Golden retriever är vackra medelstora hundar när fullvuxna, och helt bedårande som valpar. De har en tät underull och en vattenavstötande täckhår, som består av olika nyanser av gyllene, blond, grädde, och ibland rött. Deras päls kan vara vågig eller rak, beroende på hunden. Golden retriever är kända för att ha typ och uppvärmningen mandelformade ögon. Allt som allt, är deras utseende verkligen slående och elegant.
The Golden krav!
Golden retriever behöver ofta motion, utan kan de bli destruktiva och alltför hyper. Det finns många aktiviteter som uppfyller Golden Retriever behov, såsom att gå för en daglig körning eller promenad, hämta en boll eller favoritleksak i 20 till 30 minuter, gå för ett dopp, skuttade runt bakgård eller hund skälla, och många mer. Golden retriever behöver inte mycket utrymme, så länge de är utövas på rätt sätt. De kommer att trivas i olika livsmiljöer, lägenheter, hus, you name it!
Deras läcker gyllene päls behöver en tillfällig borsta för att hindra den från att bli tovigt, eller smutsig. Precis som alla andra hundar, Golden retriever behöver ordentlig veterinärvård och näring för att leva ett långt och lyckligt liv.
Verkar Golden Retriever som den perfekta hunden för dig?

10 mest tillgiven hund raser
Post-apokalyps Dog Följeslagare: Att välja rätt ras
Var ska djuraffär Valpar ifrån?
Gemenskapen på NBC: Recension
Louis 16 Red Velvet
Allt om rasen: Basenji
Puppy Training Tips
Lär dig att klippa din hunds Nails
Känslig mage hos hundar
Vandring Gear för din hund
DIY hund lydnad utbildning Tips för överdrivet skällande

Leave a Reply