Going Green med husdjur

En av de bästa platserna jag har hittat för Miljövänliga leksaker och produkter är worldwise, eftersom de erbjuder helt återvunna leksaker och produkter till ett överkomligt pris. Och de produkter de säljer är unika från några av de andra leksaker som vanliga djuraffärer säljer. Men jag kastade i några andra produkter från andra butiker också.
Aviary bur renare
Detta renare är hälsosammare för dig och ditt husdjur (främst fåglar)! Lukten är lättare och inte täppa dina lungor och är mycket renare för ditt husdjur. Och det kan gå åt båda hållen, kan du rengöra din hund bur med det också!
Återvunnet Crash Pad
Pooch planet ger helt återvunnet PET sängar. Ursprungligen var de alla plastflaskor. Dynan är vändbar och tvättbar. Färgerna förändras säsongsvis och är vanligtvis diskreta färger som går med alla hem och inredning. Eftersom de är miljövänliga de säljs ganska mycket uteslutande på worldwise
De erbjuder massor av olika stil sängar. Allt från eleganta soffor och hörn till vanliga sällskapsdjur mattor och platta kuddar.
Miljövänliga Mousey
Tillverkad av 70% återvunnet material och naturliga ofärgade fjädrar dessa leksaker är mycket bättre för din vackra kisse. Med tre utbytbara toppar denna leksak är perfekt för oberoende spel. Den viktigaste punkten i leksaken är att stimulera dina katter sinne och gör dem attackera mer aggressivt och inducerar hälsosam motion.
Naturlig Pet Shampoo
Det kan vara häftigt att säga att du tvättar din hund med PetHead schampo men vilket skulle du föredra, namn varumärke eller veta att din hund är friskare och din hjälpa miljön? Och det kommer i samma färskt luktsalt doggy dofter och några andra unika sådana att vissa vanliga schampon inte.
Ren + Grön Lukt Remover
När jag städa min matta efter min katt gör något oönskat jag alltid oroa dig för detta en sak: om de markerade deras territorium där när de ska gå tillbaka och rulla runt och sova där. Med min giftiga matta renare. Nu med Clean + Gröna desinfektionsmedel och rengöringsmedel är det säkrare för din matta och din kisse.
Gröna Works
Även om detta renare är inte specifikt för husdjur, det fungerar åt båda hållen. Eftersom det har mycket mindre blekmedel och andra kemikalier i det det är bättre för dig också. Dessutom fann jag att den rengör badrum mer effektivt än andra ledande märken av rengöringsmedel.
Ibland när vi inte inser det produkter som säger att de är bättre för jorden ibland verkligen är. Vi behöver inte att få alla hyper om “rädda jorden”, men med att hjälpa göra ditt hus renare du gör världen en tjänst. Så får ditt husdjur arbetar med eko-leksaker för sällskapsdjur och mat och en massa andra saker som finns där ute! Check it out, du och Fido kan bli förvånad.

Hur man kan stoppa en hund från att äta din matta
Gratis Dog Bakgrund Ladda ner skrivbordet från Dogtown
Trampa inte på det – Doggie Dooley det!
Hur man gör krisplaner för ditt husdjur
Är din hunds tuggleksaker säkert?
Anledningar att ta din hund att arbeta
Förstå Hästar – kommunicerar via Din röst
Top Ten tillbehör du behöver för att anta en katt eller kattunge
Vill du ha en hund som är villig att köra med dig?
Jämfört Priser för Advantage Flea Killer för katter
Behandling Ektoparasiter på kanin och illrar

Leave a Reply