Glowlight Tetra Faktablad

Den Glowlight Tetra är Hemigrammus erythrozonus en rofylld liten fisk. De andra vanliga namn theGlowlight Tetra är variationer på stavningen av Glowlight Tetra, Glo-ljus tetra, Glolight och Glolight. Den Glowlight Tetra växer vanligtvis till ca en tum (2,5 cm) lång även om det finns rapporter om sådana så stora som en och en halv gånger den här storleken. Den Glowlight Tetra är en sydamerikansk tetra kommer från Essequibo floden i Guyana. Denna flod har forsar och vattenfall.
Vattenförhållanden
Den Glowlight Tetra är en tropisk fisk. 24 ° C (75 ° F) är en lämplig temperatur för en blandad tank med Glowlight Tetras men i deras naturliga miljö som de har lite varmare vatten än detta. Den ideala pH för Glowlight Tetrais ca 6,8 även om de kommer att tolerera ett pH-intervall från 6 till 8. I en blandad tank 7 (neutralt) är lämplig.
Hårdheten av Essequibo River är låg och mjukt vatten är bättre för Glowlight Tetras. De kommer att tolerera något hårdare vatten, de är ganska tuff liten fisk.
Följeslagare
Den Glowlight Tetra är en stimfiskar och jag föreslår minst fyra och helst mer hållas samman. Andra fiskar som kan hållas med Glowlight Tetra inkluderar alla de andra tetror, ​​de flesta av hullingar, de Danios, de vanligaste levande bärare, den Corydoras havskatt, clown Loaches, Kuhli Loaches och andra små fredliga fiskar.
Vanliga följeslagare inkluderar Neon Tetras, svarta Tetras änka, kardinal Tetras, kejsare Tetras, huvud och svans Tetras ljus, glas Bloodfin Tetras, guppy, Endlers guppy, Neon Tetras, Peppered Catfish, Siamesisk kampfisk, White Cloud elritsa Mountain och Zebra Danios. Observera att inte alla dessa vanliga följeslagare är kompatibla med varandra.
Fisk jag skulle föreslå som följeslagare för Glowlight Tetras är större och mer aggressiva fisk och de som behöver olika förutsättningar. Dessa inkluderar många av de ciklider samt sådan fisk som Great White Shark.
Utfodring
Den Glowlight Tetra är en allätare och äter alla normala fishfoods. Jag föreslår en god livsmedelskvalitet flaga som grund för det kost och levande och frusen föda för att lägga till variation. Bra levande föda inkluderar Daphnia och mygglarver (wrigglers). Bra frysta livsmedel innehålla frysta blodmaskar.
Avel
Liksom de flesta av tetror i Glowlight Tetra sprider sina ägg och inte ta hand om sina barn. Ta bort de vuxna efter leken är en bra idé. Den Glowlight Tetra är måttligt svår att odla. För att förbättra dina chanser att lyckas, mata de vuxna väl på rika livsmedel inklusive massor av levande föda. Vattnet måste vara mycket mjuk och lätt sur. Höjning av temperaturen till about27 ° C (81 ° F) kan inducera lek.
Baby Glowlight Tetras är små och svåra att ta upp i ett tidigt skede. De gynnas av levande föda av lämplig storlek i alla åldrar.
Källor
Glow Light tetror.

10 Avancerade Horse Training Tips
Återuppliva din fågel med HLR
10 anledningar till varför du bör inte ta din hund att arbeta
Shih-Tzu hundar är Therapuetic för dem med stress
Life Lessons Min katt har lärt mig
Varför räddningar av djur Avvisa Några Antagande Sökande
Uppmärksamhet Pooper Scoopers: Hur grön är du?
Ska du få din försäkring hund hälsa?
Hur man ger din hund en över disk hosta suppressant
Hundkompis
Varför jag inte ta min hund att arbeta

Leave a Reply