Fyra Tassar kissa House Breaking Pads

Att föra en ny valp hem är mycket spännande och roligt, men träna din valp att inte gå på toaletten inne i ditt hus är en mycket svår uppgift och kan vara mycket rörigt. Det finns dock de nya inbrott kuddar som lockar valpen till dem när de måste gå på toaletten inne så att de kissa eller bajsa på dynorna i stället för på ditt golv och möbler. Dessa valp inbrott kuddar kallas fyra tassar kissa House Breaking Pads.
Nu fyra tassar kissa House Breaking Pads är gjorda av mycket absorberande material och är fodrad på botten med tunga plast så urin och bajs inte läcker ut på dina golv. Det som gör valpen dras till dem skulle vara hur de luktar. Valpar kan vara mycket territoriella och gillar att markera sina fläckar och sina hem med sin urin så de kommer kissa eller bajsa på dynorna så att valpen kan hävda sin egen genom att lägga sina egna dofter till Wee-Wee Pads. Nu allt du behöver göra för att din valp att använda dessa inbrott kuddar är att placera dem på golvet i vissa områden i ditt hem så när valpen känner lust att gå han eller hon kommer att gå direkt på dynorna.
Varje kissa House Breaking Pad är ca 35 inches lång och 28 inches bred. Dessa dynor kommer i ett paket av 6, 14, och 21. Nu kan du få fyra tassar kissa hus Breakings Pads kostar mellan sex och 20 dollar online på djuraffären. Men jag tror att du kan köpa dem på någon av dina lokala djuraffärer och som Petco och Pet Smart. Du kan också kunna hitta dessa fantastiska kuddar sällskapsdjur utbildning på Amazon och eBay för mindre pengar samt om du är på en stram budget men behöver lite hjälp potträning din valp.
Nu om du undrar vad andra valp ägare har sagt om fyra tassar kissa House Breaking Pads de har sagt att de fungerar bra och skulle ge dem ett femstjärnigt betyg eftersom de fungerar så bra. Jag hoppas ni som hamnar med de fyra tassar kissa House Breaking Pads kommer att älska de sätt de arbetar med din och din valp under inbrott träning. Jag önskar er all lycka till med att träna valpen att gå på toaletten utanför och jag hoppas alla dina ha en rolig och spännande tid med din valp också.

Att handskas lyckligt med din Chewing valp
Husdjur: Marsvin
Colonial Anemoner: Hur du får ut mesta Färg från dem för ditt akvarium
Hur man gör en Swing häst Däck
Vilken Dog Breed är rätt för dig?
Hur du hanterar döden av ett husdjur
My Dog Jack
De många glädjeämnen i Tarantula Ägande
10 Avancerade Horse Training Tips
Amerikanska Blue Gascon Hound: Specialiserade jakthund
Pet Guide: Norwich Terrier

Leave a Reply