Fullblod på banan

Kartläggning en häst för en tävling kan vara komplicerat. Lyckligtvis har den bästa dagen för denna häst att köra två villkor att välja mellan. Det är vanligtvis inte fallet. Det finns en $ 15.000 hävdar ras går sex stadier, icke vinnare i år, och en $ 17.500 hävdar ras, icke vinnare i år, går syv åttor av en mil. Det perfekta avståndet för denna häst, i synnerhet som han sprang förra gången ut, är sex stadier. Han kommer att vara mycket starkare i slutet. Men skulle det vara igång honom för en hävdar pris som är lägre än vad han är värd. Det finns alltid en möjlighet att han kan begäras.
Tränaren har galopp övningen personen hästen två miles idag. Hästen kommer tillbaka dans och prancing. Det är en cool förmiddag är spåret snabbt. De två mil galopp tog inte mycket av honom. När han hängde på gångavstånd maskinen börjar han kapning. Tränaren ser honom för ett ögonblick och är precis på väg att få brudgummen ta hästen av och hand-gå honom, när hästen lägger sig ner.
Smeden kommer genom att kolla att en bakre sko som alltid ger hästen problem. Den spred lite i morse i utbildning och måste återställas. Smeden är noga med att inte trimma hoven. Han är icke-invasiv som möjligt. Den oro skulle vara, även om hästen kom upp lite anbud, skulle de inte komma in honom.
Hästens ägare dyker upp på logen och tränare taktfullt avskräcker honom från att ge hästen för många morötter. Tränaren behandlar mannen till frukost på banan köket och de går över deras ras val. Denna speciella tränare är inte över diskutera tillståndet bok med ägaren, men insisterar på att ha sista ordet. Denna ägare är bra att betala, den perfekta ägaren i denna aspekt. Sin utbildning räkningar, räkningar veterinär, och räkningar smed alltid betalas i tid. Mannen kan vara lite påstridig, men inte otåliga. Han lyssnar på förnuftet. Ägare och tränare är ett unikt samarbete.
Det finns ett åskväder på kvällen med en hård regn. Den kontinuerliga bruset har lämnat ett intryck. Lite blixt och dunder skulle tas i steg. Hästar är djur och brukade vädret. Men mullrade den här stormen lador. När brudgummen gör natten kontroller hästarna är rastlös.

Gemensamma Stukningar hos hundar
Typer av Horse Shoes
Förstå Hästar: 10 Häst träningstips för nybörjare
Cat Halsband och sängar Cat
En hund är en Master
Jag kommer inte bära päls Eftersom. . .
Förstå KHV: Koi sjukdom
PetSmart Dog utbildningar
Adjö till ledstjärna
Hur man klär din hund
Curb din hund! Vad det nu betyder

Leave a Reply