Friska Rutinmässiga vanor för ditt husdjur katt

Ditt husdjur katt är nästan identisk med oss ​​människor på det sätt att de också behöver ha en god livsstil för att hålla sig frisk. Se till att dessa till synes små saker görs hjälper ditt husdjur katt njuta ett långt och hälsosamt liv.
Se till att ditt husdjur katt har en årlig hälsokontroll med veterinären. Precis som vi behöver se en läkare varje gång på ett tag, behöver ditt husdjur katt också betala ett besök till veterinären. Detta besök är inte bara när ditt husdjur katt är sjuk, men även när allt verkar vara OK. Detta för att se till att allt med din katt är verkligen OK och är också användbar för att tidigt upptäcka och diagnos av eventuella villkor ditt husdjur katt kan lida av. Kom ihåg att förebyggande alltid bättre än att bota.
Få ditt husdjur katt vaccineras. Vacciner för vanliga sjukdomar som katter lider se till att din katt inte kommer bli smittad och lider av dessa sjukdomar. Detta är ganska mycket att ta det extra steget mot ditt husdjur katt hälsa.
Mata ditt husdjur katt hälsosam mat. Ett samtal med din veterinär kommer att hjälpa dig att besluta om vilken kattmat är bäst för ditt husdjur. Det finns vissa tabeller livsmedel som inte bör ges till sällskapsdjur katter, eftersom dessa inte uppfyller de näringsämnen som ditt husdjur katt behöver och kan också vara giftiga. Några exempel på dessa skulle vara lök, choklad, tomater, ost och kaffesump. Se till att ditt husdjur katt inte får äta dessa livsmedel när de faller av bordet.
Håll bugg sprayer och andra giftiga produkter bort från ditt husdjur katt räckhåll. Liknar vad du skulle göra om du har barn runt, se till att blekmedel och bugg sprayer finns i en plats ditt husdjur inte kan komma till. Det är bäst att investera i ett barn-säkerhetslås att hålla husdjur katt från att öppna skåpdörrar eller knyt ett snöre på handtagen för att få dem manipuleringssäkra.
Att ha ett husdjur är en givande ansvar. Att se till att ditt husdjur katt har alla sina grundläggande behov och ta hand om sin hälsa gör att du har en kärleksfull husdjur för många år framöver. Bortsett från de grundläggande behoven ditt husdjur har, behöver ditt husdjur katt också kärleksfull omsorg och uppmärksamhet från dig. Så glöm inte att ge ditt husdjur en kram eller en bra behandling när du kommer hem!
Artikel Resurs: Leslie Bautista

Varför Det är inte alltid en bra idé att ta med din hund eller husdjur att arbeta
Tre platser i Austin där någon annan kommer att träna din hund
Cherry Eye hos hundar
Välja och Rengöring Gerbiler Cage
Hur Borsta hundens tänder
Dog Training för nybörjare
Holistic Pet Care – Hands-On terapier
Allt om rasen: Bosniska Grov-Haired Hound
Hur man korrekt borsta hund
Hundar och arbeta tillsammans? Åh, det tror jag inte.
Hur ta hand om ditt husdjur marsvin

Leave a Reply