Friska Aktiviteter för Hushållens Katter

Om du är ett hushåll katt ägare, eller känner någon som har katter i hushållet, så finns det några saker som du bör veta. Katter, precis som alla andra djur, kräver daglig motion för att hålla sig i form. Vissa kattägare föredrar lata typerna, de som inte är så aktiva och tycker om att lägga runt hela dagen. Andra kattägare föredrar de aktiva typerna, de som är som små lurviga bollar av energi studsar överallt. Katter är territoriella och gillar att utforska varje hörn av bostadsyta. De gillar också att leka med leksaker och har faktiskt preferenser för vilka typer av leksaker de gillar att leka med. Katter älskar också gott om interaktion, så ta dig tid att spela en snabb omgång Hide-and-go-söka, tagg, och tro det eller ej-hämta.
Den idealiska åldern för att införa en ny katt i hemmet är när de är kattungar, företrädesvis i par, så att de kan få sällskap av varandra. Fördelarna med två katter i hushållet är att de, precis som barn, kan underhålla varandra och inte kräver massor av uppmärksamhet från sällskapsdjur ägare. Om du någonsin observerat din katt på spel, kommer du att finna att det är ganska roligt. Katten är så aktiva och flexibla, de älskar att jaga objekt runt, klättra och utforska offerhöjder, gömma sig under filtar och bara om något annat en nyfiken barn kan komma in.
Utbildning din katt att ha gott uppförande bör vara ett mål att arbeta för alla kattägare, särskilt eftersom ditt husdjur lever inomhus med dig. Du vill inte ditt djur att utveckla dåliga vanor, att de blir så vanliga och gör det svårt att bryta. Ideal katt övningar innebär minst 15-30 minuter av katt-och-råtta lek, med andra ord, jagar aktiviteter. Du kan använda enkla objekt finns runt hushållet, som en boll eller en plastflaska lock. Katter gillar att jaga små föremål runt, och vissa kan även tränas att spela hämta, där de kommer att jaga på objektet och föra den tillbaka till dig (moderliga instinkten). Om din katt blir uttråkad av att spela med samma leksak, kan du titta till att köpa en ny leksak på din lokala sällskapsdjur leverans butik. Kanske en ny leksak fylld med kattmynta kommer att locka din katt att spela mer aktivt, eller ens en fjärrstyrd mus leksak. Dessa kommer att ge timmar av nöjen för din katt, och kommer att hålla dem fysiskt och mentalt ockuperade.
Friska Reasons Why motion är viktigt för din katt
• Förebyggande från utvecklingsländer dåliga vanor och beteenden, ofta orsakade av tristess och
inaktivitet.
• Bygga social aktivitet genom regelbunden interaktion med dig och andra medlemmar av
hushåll.
• Etablera en sund relation för mer bekvämt boende.
Andra tips och förslag för en friskare, lyckligare katt
– Var noga med att schemalägga rutinmässiga kontroller med veterinär för att vara säker på att din katt är i topp kondition.
– Uppmuntra underprissättning färdigheter genom prospektering. Investera i en pott lekplats, en som har byggt i tunnlar, klösbräda, gömställen, och / eller några bifogade leksaker. Utarbeta uppställningar kan också bidra till att förbättra balans och samordning färdigheter.

Enkla tips för att föda upp barn Betta Fry
My Best Pet historia: katten som såg Superman
Blåmärken Skarvar i hundar
Idaho Zoo Pelican plockar upp signalen och sväljer Mobiltelefon
Hur man gör en Swing häst Däck
Hur Walk flera hundar på samma gång
Tips om att uppnå en vacker bestruket Shih Tzu
Allt om rasen: Bosniska Grov-Haired Hound
Topp Shelters och naturreservat katt i San Fernando Valley Area i Los Angeles, Kalifornien
En inköpslista för din nya Kitty
Hur smart är din hund

Leave a Reply