Framgångsrika tips till kull Utbildning ditt hus Kanin

En kull utbildad kanin? Det lät för bra för att vara sant! Jag bodde på min egen för första gången, och jag desperat ville ett husdjur. Jag fick inte ha en katt eller en hund i min lägenhet, så jag bestämde mig för att få en kanin och försöka potträna det. Jag tänkte att jag alltid kunde hålla den i en bur om den vägrade att använda lådan. Efter ett par månaders träning, min kanin så vana vid att använda kattlådan att jag var bekväm ge honom fritt spelrum i lägenheten. Hemligheten till min framgång att observera hans eliminering beteende har han kastrerad och upprätthålla realistiska förväntningar.
Kaniner brukar eliminera på samma plats flera gånger, ofta ett hörn. Observera där kaninen väljer att gå och placera en kattlådan där. Redan är bekant med platsen, kommer kaninen hoppa in i rutan och använda den.
Liksom många andra djur, kommer hankaniner markera sitt revir med urin. Kastrering en kanin innan den når sexuell mognad kommer att avskräcka denna oönskade drag innan det blir ett svårt att bryta vanan. Detta kommer att göra kullen träning mycket enklare och kommer att ge din kanin en lugnare disposition. Spaying en kvinnlig kanin har fördelar också, eftersom det minskar risken för hennes utveckla cancer.
Medan de flesta kaniner svarar mycket bra på kullen utbildning är det viktigt att ha realistiska förväntningar på kanin. Det kan släppa några små poop pellets på väg till kattlådan eller urinera i en ny plats. Om kaninen väljer en ny plats i ditt hem som ett badrum, försök tillmötesgående honom genom att placera en annan kattlådan där.
Överväg att använda en icke-klumpande strö för din kanin ask. Klumpar kullar kan vara lättare att rengöra, men de utgör en risk för kaniner. Till skillnad från andra djur, har kaniner inte förmågan att spy och de älskar att tugga och äta. Om en kanin intar klumpar skräp, kan det utgöra en sten i magen att de inte kan passera. Därför är icke-klumpande kull den säkraste insats.
Kom ihåg att ha tålamod under utbildningen. Kaniner kan inte lära natten, men de kommer så småningom att utveckla en vana att använda kattlådan … och kanske tjäna några morot godsaker från dig på vägen!

Symtom på urinblåsan Stenar i hundar
Olika sätt att lära sig att träna din egen hund
Planerar att köpa en Siberian Husky? Läs denna ras Primer
Allergivänliga hundar: Bor med Pet allergier
Nöp nerver i Hundar
Billiga och prisvärda Hundleksaker
Att anta husdjur
Behandling Ektoparasiter på kanin och illrar
Det mest bisarra hundras
Top Ten kattraser
My Dog Jack

Leave a Reply