Förstoppning, diarré, Husdjur och pumpor

Den som har lidit av förstoppning eller diarré vet hur obehagligt det kan vara. Om ditt husdjur visar symptom på antingen diarré eller förstoppning, en enkel burk pumpa puré är en säker och naturlig hem botemedel för att behandla båda tillstånden.
Om din hund eller katt upplever förstoppning eller diarré, är en av de saker som kan hjälpa konserverad pumpa. Konserverad pumpa i sin mosade formen gör en stor naturlig pall mjukmedel, vilket också gör det till en bra naturlig hem botemedel mot förstoppning ditt husdjur kan uppleva. Förstoppning är ett mycket vanligt problem sett i husdjur, vilket ofta händer när ett husdjur intar för mycket gräs, har hårbollar, eller kan ha ätit små ben.
Pumpa är en stor källa till fiber och har hög vattenhalt. Om ditt husdjur är förstoppad, kommer fibern i pumpan mjuka upp avföringen. Om ditt husdjur upplever diarré, kommer fibern i pumpan absorberar vattnet i ditt husdjur matsmältningssystemet, vilket kommer att bidra till att göra avföringen fastare.
Under mina år som en veterinär tech, när min hund hade antingen förstoppning eller diarré, skulle jag be min chef vad jag kunde göra hemma eftersom min hund var så stor och svår att hantera i bilen. När jag märker min hund eller katt har svårt att eliminera, jag ger dem en tesked pumpa och när de går på toaletten, kunde de göra sina affärer utan problem inom bara några timmar. Eftersom det kostfiber i konserverad pumpa absorberar vatten, hjälper det också en katt eller hund som upplever diarré. En till två teskedar är allt som behövs oavsett vilken hundras du har och oavsett vilken storlek din hund och eller katt är.
Istället för att lagra konserverad pumpa i kylskåpet, frysa enskilda delar i en isbit fack. När pumpa har frusit, bara ge en kub till ditt husdjur när en släng av förstoppning eller diarré anländer. Frysta konserverad pumpa kuber gör det mycket lättare att administrera dina husdjur.
Om din hund eller katt har lidit med förstoppning eller diarré i mer än 24-36 timmar ska du ta med ditt husdjur till veterinären för att kontrollera tarm blockeringar eller parasiter.Både diarré och förstoppning kan både orsaka mycket allvarliga hälsoproblem hos husdjur om de lämnas obevakade till. En veterinär bör också omedelbart kontrollera eventuella husdjur som visas slö för möjligheten av uttorkning, vilket kan ske mycket snabbt.
Obs: Se till att du använder konserverad pumpa puré och inte pumpa paj fyllning. Pumpa paj fyllning har alldeles för mycket socker för sina system.

Recension: Super Pet Sleep-N-Bedroom Set, 4 bitar
Uremi hos hundar
Dog Training: Sortera Goda råd från Bad
Rosy Barb Faktablad
Frostskyddsvätska Förgiftning: Deadly för ditt husdjur
Brain Bölder hos hundar
Korrekt Betta Fisk Care – The Fishy Fakta
Tips för att välja rätt Hound för dig och din familj
10 Viktiga tips för att lära din hund att simma
Hur gå din hund ordentligt
Extra hög eller extra bred baby Gate med en Pet kattlucka för hemmet

Leave a Reply