Förstoppning, diarré, Husdjur och pumpor

Den som har lidit av förstoppning eller diarré vet hur obehagligt det kan vara. Om ditt husdjur visar symptom på antingen diarré eller förstoppning, en enkel burk pumpa puré är en säker och naturlig hem botemedel för att behandla båda tillstånden.
Om din hund eller katt upplever förstoppning eller diarré, är en av de saker som kan hjälpa konserverad pumpa. Konserverad pumpa i sin mosade formen gör en stor naturlig pall mjukmedel, vilket också gör det till en bra naturlig hem botemedel mot förstoppning ditt husdjur kan uppleva. Förstoppning är ett mycket vanligt problem sett i husdjur, vilket ofta händer när ett husdjur intar för mycket gräs, har hårbollar, eller kan ha ätit små ben.
Pumpa är en stor källa till fiber och har hög vattenhalt. Om ditt husdjur är förstoppad, kommer fibern i pumpan mjuka upp avföringen. Om ditt husdjur upplever diarré, kommer fibern i pumpan absorberar vattnet i ditt husdjur matsmältningssystemet, vilket kommer att bidra till att göra avföringen fastare.
Under mina år som en veterinär tech, när min hund hade antingen förstoppning eller diarré, skulle jag be min chef vad jag kunde göra hemma eftersom min hund var så stor och svår att hantera i bilen. När jag märker min hund eller katt har svårt att eliminera, jag ger dem en tesked pumpa och när de går på toaletten, kunde de göra sina affärer utan problem inom bara några timmar. Eftersom det kostfiber i konserverad pumpa absorberar vatten, hjälper det också en katt eller hund som upplever diarré. En till två teskedar är allt som behövs oavsett vilken hundras du har och oavsett vilken storlek din hund och eller katt är.
Istället för att lagra konserverad pumpa i kylskåpet, frysa enskilda delar i en isbit fack. När pumpa har frusit, bara ge en kub till ditt husdjur när en släng av förstoppning eller diarré anländer. Frysta konserverad pumpa kuber gör det mycket lättare att administrera dina husdjur.
Om din hund eller katt har lidit med förstoppning eller diarré i mer än 24-36 timmar ska du ta med ditt husdjur till veterinären för att kontrollera tarm blockeringar eller parasiter.Både diarré och förstoppning kan både orsaka mycket allvarliga hälsoproblem hos husdjur om de lämnas obevakade till. En veterinär bör också omedelbart kontrollera eventuella husdjur som visas slö för möjligheten av uttorkning, vilket kan ske mycket snabbt.
Obs: Se till att du använder konserverad pumpa puré och inte pumpa paj fyllning. Pumpa paj fyllning har alldeles för mycket socker för sina system.

Allt om rasen: Kanadensiskt Pekare
Var kan Adoptera din nästa katt
Hur man introducerar Pet Rats till varandra
De bästa hemlagad Halloween för hundar
Ras Egenskaper-Trakehner häst
Husdjur Mourning: Getter Mourning varandra
Bästa Hane i landet
Syftet med Withers hos hästar
Är du tvekar att anta en Shelter Animal?
En kort historia av den inhemska katten
Skyll inte på mig

Leave a Reply