Förstå Katten slickar beteende

Eftersom katter kan oftast fångas slicka nästan varje del av kroppen, kanske ägare tror att det är normalt och naturligt för dem att göra det. De slickar även sina sår. Detta slicka beteende kan nå upp till den punkt är ett problem i stället för en normal sätt bland katt varelser. Dock bör ägare och fastighetsskötare ge mer uppmärksamhet åt sina katt husdjur och observera om det slicka beteendet är alldeles för mycket mer än vad som är nyttigt. Noggrann undersökning av husdjur är mycket rekommenderas istället för att bara observera och märker onormalt på grund av uppenbara tecken som de i form av sår, hud förlust och skador.
Det finns olika påpekade skäl för tvångsmässiga slickar bland katter. Mestadels är dock talan om av smärta eller kliande känsla i kroppen. Få dem kontrolleras av veterinär för alla hudsjukdomar såsom disksjukdom eller anala säck impaktion. Även den vanligaste kliande sjukdom kan lämna dessa söta husdjur slickar sina egna kroppar mer än någonsin. Loppangrepp kan också vara orsaken bakom katter “slicka beteende. Normalt katter med loppor slicka sina svansar “huvud. Allergier mot pollen och vissa livsmedel, å andra sidan, utlösa slickande av ryggen, magen och andra delar av sina kroppar.
I grund och botten är katten slickar allt om dem grooming själva. Det är dock för mycket av något eller något alltid dåligt och inte normalt alls. Överdriven katt slickar beteende faller under denna kategori. Vet när åtgärden är redan inte normalt. Vissa katter slutar även upp med kala fläckar på grund av deras slicka beteende. Ett bra sätt att veta detta är när katten börjar bli hårbollar och kasta dem. Detta är ett tecken på att ägaren ska sluta tänka och börja arbeta. Få husdjur katt till veterinären. De är de enda som kan ge en bra diagnos bakom kattens beteende. Mer så, de är också de som kunniga nog att ge ut några tips och rekommendationer för att arbeta på när det handlar om kattens beteende.
Det är möjligt att den naturliga katten slickar beteende blir för stor på grund av bristen på disciplin som ges av ägarna, vilket leder till husdjur som är ganska omogna för sin ålder. Ägarna kan avskräcka sina husdjur från att slicka sina kroppar, speciellt sår, genom att placera en liten mängd av en bitter medel på dessa områden. Detta hindrar dem från att slicka den kroppsdel. Så småningom, de tenderar att undvika att delta i slicka beteenden.

Koppel Aggression hos hundar
Lugnande din gnällande hund
Anledningar varför du inte ska ta din hund att arbeta
Hur hitta en Boxer Uppfödare
En titt på en arbetsgrupp Horse Farm
Top 5 Utbildning Artiklar varje hund ägare behöver
Jogging tips
Labrador Retriever
Pet Cats – Vad gör dem så speciella?
Hur du tränar utan koppel Tillförlitlighet
Hund Love Poem

Leave a Reply