Förstå Hästar – kommunicerar via Din röst

Det finns inga stora hemligheter när det gäller att förstå hästar. Allt är sunt förnuft, verkligen. När personen interagerar med hästen på ett lugnt och säker sätt kommer hästen att svara som sådan. När du rider en häst, är du i händerna på hästens samarbete, så att förstå hästar innan ridning dem är viktigt.
Först och främst måste en ryttare inse alltid och uppskattar den enorma makt, styrka och bulk som en häst förmedlar. Det är väl känt att förhållandet mellan häst och ryttare inte enbart baseras på deras makt, styrka eller bulk, men en av ömsesidig respekt mellan de två. En häst är mest innehåll, lugn och samarbetsvillig när deras ryttare är säker och lugn. En nervös och nervös ryttare kommer endast Covey till hästen din brist på förtroende och kommer att resultera i honom känner osäker på sig själv.
Förstå hästar och förutseende hur de kommer att reagera på en given situation kommer att möjliggöra en bättre samarbete mellan dig och din häst. Din häst bör alltid hanteras i ett företag, men ändå skonsamt sätt så att han kan alltid och konsekvent vet vad som förväntas av honom. Som ryttare är det ditt ansvar att lära din häst vad som förväntas av honom, och vad du vill och kommer inte att tolerera. Du kan inte någonsin avvika från denna praxis. Hästar behöver konsistens. Precis som du skulle träna en hund, hästar svarar på positiv förstärkning. När han gör vad som förväntas av honom, bör din häst belönas.
Som din förmåga i att förstå hästar fortsätter att växa, kommer du att inse att din röst är den viktigaste formen av kommunikation man kan ha. Din häst kommer att känna av tonen i din röst, om du är nöjd med honom eller besviken med honom. Använd din röst för att kommunicera med din häst när du är glad och när han beter sig så som du vill ha honom också. På samma sätt bör din röst kan användas för att berätta för din häst när hans beteende är inte vad du förväntar dig av honom. Aldrig gå överbord med hög röst. Detta kommer bara skrämma och förvirra honom. Fast säg Nej när han gör något fel och svara Good Boy eller Good Girl när de kooperativ. Glöm aldrig att berömma din häst efter att de har gjort något som gjorde dig lycklig. Detta kommer att ge din häst förtroende och kommer bara att göra honom vill behaga dig mer.
Förstå hästar väl nog att veta att de aldrig medvetet skulle göra något för att skada dig är mycket viktigt. Om din häst misstag steg på foten, eller kommer i din väg, fråga dig själv – är det hans fel eller min? Troligtvis är det du som kom i hans väg. Aldrig tillrättavisa en häst för något som var ditt fel. Detta kommer bara att bryta hans ande.
Bandet mellan dig och din häst bör vara en av harmoni och respekt. Ridning, vare sig det är en tillfällig tidsfördriv eller en intensiv passion bör ge nöje att föraren liksom hästen. Din häst kommer att bero på dig för hans välbefinnande – både fysiskt och känslomässigt. Din häst kommer att känna lugn och innehåll, när du anser ryttaren bekväm och säker på sin rygg. Med detta sagt, när du får detta förtroende, och först då kommer din häst att börja göra vad du ber honom. Han kommer gärna lyssna på dig, och du kommer att börja arbeta i synk.
Förstå hästar kommer att ge dig förtroende att vara en stark självsäker ledare och lärare för dem. Hästar älskar att bli utmanad och älskar att lära sig. När de lär sig vad som förväntas av dem och som de gör uppgiften som begärs av dem, kommer de snabbt lär sig att förutse sin belöning som du måste alltid och konsekvent ge dem när de har gjort något för att behaga dig. Förstår du? Duktig pojke!

Hösten Vandring i Adirondacks
Fördelar med anta en katt
Finns Hybrid Vigor i Labradoodles och Goldendoodles?
Träna din döva hund
Pet Säkerhetstips för Halloween
Häst Stall Rengöring: Halm, sågspån, hyvelspån och pellets
Några riktigt förbryllande husdjur
Hjärtklaff Defekter hos hundar
Hur Frontline Plus för hundar dödar loppor och fästingar
8 Sommar Säkerhetstips för hundar och katter
Hur man sparar en hund från Parvo

Leave a Reply