Förstå Hästar: 10 Intermediate Horse träningstips

När du har bemästrat grunderna i hästens utbildning, kommer början hästtränare vara redo att gå vidare till mer mellanliggande färdigheter att lära sin häst. Grundläggande ledande, tränar din häst att ta en bit och att stoppa och starta på kommando viktiga färdigheter för att bygga vidare på. Här är 10 tips som hjälper dig att ta din häst till nästa steg i utbildningen: Häst Träning Tips 1: följa ett mönster. För att få din häst att acceptera något av följande kommandon och färdigheter, är det viktigt att du kommer ihåg en sak. Varje riktning eller ordning du tränar din häst att göra bör följa samma undervisning mönster: motivera din häst, plocka en del av hans kropp för att fokusera på när framkalla ett svar från din nya kommandot, välj en riktning du vill att han ska ta det kroppsdel ​​och sedan belöna honom när han gör vad du vill.
Häst Träning Tips 2: Motivation är nyckeln. Den motiverande faktorn för din häst kommer att förändras beroende på vad du försöker lära honom. Om du försöker lära honom att ta riktning via tömmarna, så borde det vara obekvämt för honom att göra något annat än vända i den riktning du begär. Dra i tyglarna, till exempel, utövar ett obehagligt tryck att han kan släppa genom att vrida i riktning pull. Motivation!
Häst Träning Tips # 3: Fokusera på en kroppsdel. Genom att välja bara en del av din hästs kropp att fokusera på, dvs dra i lite vänder på huvudet, och när hans huvud vänder hans kropp följer, och sedan benen följa du tränar din häst att röra hela hans kropp utan överväldigande honom .
Häst Träning Tips # 4: Välj en riktning. Riktning är oerhört viktigt när du tränar din häst att lära sig ett nytt kommando. Det finns sex alternativ-uppåt, nedåt, bakåt, framåt, vänster, höger, och det är viktigt att det är tydligt att din häst vilket sätt du vill flytta den kroppsdel ​​som du har fokuserat på. Detta innebär att när du introducerar ett nytt kommando till din häst, måste du se till att införandet är mer än bara verbala.
Häst Träning Tips # 5: Belöna gott uppförande. Belöna din häst för att följa igenom med ett kommando korrekt är enormt viktigt. Omedelbart följa upp ett korrekt svar på ett kommando med en belöning och sedan upprepa processen kommandot för att förstärka hans goda arbete … och belöna igen!
Häst Träning Tips # 6: Redo att rida. Med en ryttare är ett stort steg i utbildning din häst. Om du inte känner din häst är redo eller om du inte känner dig säker, inte rusa din häst att ta dig som ryttare.
Häst Träning Tips # 7: goda sidor och dåliga sidor. Kom ihåg att din häst har en bra sida och en dålig sida, och dessa ständigt förändras. Från fem minuter till nästa, kan den variera. Låt det inte stjäla fokus, bara fortsätta att arbeta på den dåliga sidan.
Häst Träning Tips # 8: Rak, vänster och höger. Undervisning din häst att gå i en rak linje börjar med att lära dem att vända. När första lära din häst att ta tömmarna, aldrig ta mer än två steg i en rak linje och sedan leda honom åt höger eller vänster. När de har bemästrat svarvning, gå i en rak linje kommer lätt.
Häst Träning Tips # 9: Håll din plats. Se till att du håller din plats på rätt under träningen. Det kommer att ta din häst längre att känna igen vikten av ryttare och lära sig hur man vill att han ska svara.
Häst Träning # 10: en relation med din häst, en relation med träning. När du har slutfört utbildning din häst, det är aldrig över. Precis som alla relationer har du bra dagar med din häst och dåliga dagar också. Bara hålla på det, stämma dem när det behövs, införa nya avancerade kommandon häst utbildning när du känner att de är redo.
Källor
Horsemanship 101
Hideaway Träningstips
Häst Träning och tips

Gyllene regler att köpa en Golden Retriever
Great White Shark Faktablad
Greenies Pill Fickor Feline
Varför äga en katt?
Hur Groom ditt marsvin
Har du den dummaste hund?
Olivers och Brownie dikt
Hundkompis
Var man får tag Exotiska husdjur till salu
Allt om rasen: Svart Mouth Cur
Allt om rasen: Mucuchies

Leave a Reply