Förebyggande vård för Hot Spots kan hålla ditt husdjur glad hela sommaren

Jag hade en gång en liten Chihuahua mix heter Max. Max som i högsta hund som jag kan ha i min lägenhet. En sommar Max utvecklade gräs allergier och hade varma SOTS. Hot spots är råa områden på pälsen där din hund repor och tuggar på rocken tills håret lossnar. Det får inte vara en mycket trevlig villkor eftersom Max skulle dra på hans päls på ett ställe nästan tills det blödde. Efter en kort tid han hade flera kala fläckar som körde honom galen.
En av behandlingarna för hot spots är en foul, skadliga doftande vätska som luktar svavel. Det är gult och tjock och fet och du sprider den på rå yta. Jag antar att horrid lukten håller hunden från att gräva i hans päls. Du kan också få en av dessa papper tratt ser contraptions som passar över hundens huvud. Men det verkar öka djurets elände ytterligare.
Att behandla det underliggande problemet, (Max var allergisk mot gräs), gick jag till veterinären och fick honom en flaska av medicinering. Vi var inga främlingar hos veterinären kontor. Han hade fått många midnatt samtal från oss, en gång när Max åt en hel del julskinka och svällde upp som en ballong. En bortkastad flaska Pepto Bismol och flera timmar senare var Max botad efter att ha släppt ett par av de mest illaluktande pruttar som jag någonsin hade upplevt kommer från en hund.
Hur som helst, jag gav Max hans allergi medicin, och han verkade bli bättre. Sen gick jag ut i köket en morgon och flaskan var tom. Max hade fått upp på bordet mitt i natten, tuggade av locket på flaskan och ätit alla piller. Veterinären fick en annan midnatt samtal den natten och för att göra saken värre, det var nyårsafton.
Enligt den friska Planet Magazine i St Louis,
Den friska Pet erbjuder en mängd olika jäst-fria närings-och gemensamma vård kosttillskott, naturliga schampon och hudvårdsprodukter, och probiotika som hjälper balans skrifter för att kontrollera jäst överväxt. Schampo märken innehåller inga kemikalier, artificiella färger eller doft, och använda hög kvalitet örter som insektsmedel i loppor schampo och sprayer.
De också bära lugnande växtbaserade salvor som kan behandla hot spots utan hemska lukten.
Så gör din hund en tjänst och ta en aktiv strategi för behandling av gräs allergier och hot spots i sommar. Du kommer både vara glad att du gjorde.

Bästa Hane i landet
Sällskapsfåglar – Köpa och underhålla en bur
Införa en ny katt till ditt hem
De bästa kattsand Innovationer
Fem Sommar Risker för hundar
Giant angorakanin profil
Anledningar till att ge dina Scraps Dog Table
Hur man planerar en väg resa med din hund
Ska du belöna din hund för missköter?
Språket av djur
Bästa Viktminskning Tips för en Fat Dog av expert Victoria Stilwell

Leave a Reply