Fördelarna med kattgräs

Du vet hur dåligt du känner när din katt har fastnat inne i ditt hem hela tiden och aldrig riktigt får gå utanför. Men du vet att så fort du öppnar ett fönster din katt uppflugen på insidan av fönstret som det är det bästa sedan skivat bröd. Nu vet jag att det är så min katt agerar varje gång jag öppnar fönstret och jag vet också att om det är för kallt att öppna fönstren om jag plats kattgräs inuti fönsterbrädan hon kommer att lägga upp det lika snabbt som om jag hade öppnat fönstret. Jag har hittat många fördelar med att ge min katt katt gräs och tänkte att jag skulle dela dem här.
Den första fördelen som jag har hittat är att kattgräs verkar för att hålla mina katter på en mer balanserad kost. Jag vet att katten mat som jag matar mina katter gör ett hyggligt jobb att ge dem lite god mat, men jag vet också att mina katter behöver några greener samt och det bästa sättet att hjälpa dem att få de gröna som de behöver är genom att ge dem kattgräs som ett komplement.
Den andra stora fördelen som jag har hittat är att kattgräs har en tendens att växa tillbaka som de flesta gräs. Så här hjälper definitivt ut eftersom ibland om mina katter äter allt gräs som jag ger dem från butiken i en snabb sätt som kan hända om jag inte ger dem kattgräs för ett par veckor kan det växa tillbaka. Nu är detta inte säger att katten gräset kommer att växa tillbaka, men från min egen erfarenhet kattgräs har en tendens att växa tillbaka i en tillräckligt snabb sätt att jag inte behöver köpa ny gräs varje vecka.
Den tredje stora fördelen är att mina katter njuta av det. Jag vet att om mina katter inte tycker om att äta katten gräset jag förmodligen inte skulle köpa det för dem. Så dem njuter av det är alltid ett positivt som kan hjälpa till med alla beslut som du gör när du köper något.
Så jag vet att genom att plocka upp en del av kattgräs som normalt finns i framsidan av djuraffärer är en stor positiv för mina katter. Jag vet att det hjälper dem på flera olika sätt som jag inte trodde var möjlig, men det bästa är att de har det.

Bekväma Bits för hästar
Tips för att välja och ta hand om ditt husdjur råtta
Top Ten tillbehör du behöver för att anta en katt eller kattunge
Adoptera en katt i Waco, Texas
Tips för att spara pengar på Hundmat
Tandvård Tips för katter
Fem skäl varför du ska hålla din hund hemma
Ge din hund en massage
Hur man kan eliminera lukten av katt urin och Spray
Vita Bites hundgodis
Ställ in den gratis … (Att handskas med andra serie del IV)

Leave a Reply