Fördelarna med att göra din egen kattleksaker

Även om du kan hitta ett brett tillgängliga leksaker för din katt i butiken du förmodligen upplevt den besvikelse som många av oss har när vi köper vår katt en ny leksak bara för att titta på dem inte ens leka med den. Men jag vet att med lite extra katt nyp mina katter inte kan motstå de nya leksaker som jag köper dem. Men det gör jag inte alltid som att köpa en leksak bara för att få köpa extra katt nyp för att sätta på leksaken för att få dem att leka med den. Jag har hittat många fördelar med att göra min egen katt leksaker och tänkte att jag skulle dela dem.
Den första fördelen som jag har hittat för att göra mina katter leksaker är att jag kan köpa ett garnnystan på min egen och använda den för att göra flera leksaker för ett mycket billigare pris än vad jag har hittat för leksaker i butiken. Jag vet att priset på varor alltid går upp oavsett vad objektet är jag har funnit att om vi kan göra multiplar av något från bara en köp de oftast spara en hel del pengar.
Den andra fördelen med att göra mina egna kattleksaker är jag kan kontrollera vad alla placeras i leksaker. Så om jag vill leksaken att låta som en skallra jag kan göra nog av några leksaker i den. Så om jag inte vill leksaken som ska laddas ner med massor av katt nyp kommer du att kunna kontrollera hur mycket katten nyp får tas i leksaken. Så det är en trevlig funktion om att göra dina leksaker för din katt. Det innebär att om din katt gillar att ha massor av katt nyp i leksaken att du kommer att kunna ladda upp det på katten nyp.
Den tredje fördelen med att göra din egen katt leksaker är att du har möjlighet att se till att det material som går in i dina leksaker inte kommer att vara skadligt för din katt. Jag vet att det mesta av kattens leksaker är inte skadligt för din katt, men ibland med alla påminner om sällskapsdjur och andra leksaker du kommer att vara säker att med dina hemmagjorda kattleksaker som du kommer att kunna ha någon stor tilltro till att du kan veta vad som finns i leksaker.
Även om du kanske njuta av många av fördelarna med att göra dina egna katter leksaker hittar du att din katt kommer att njuta, att han kommer att ha flera leksaker, kan du styra vad som finns i leksaken för buller eller godis, och du kommer att veta exakt vilka material går på exakt. Så du kommer att vilja titta på att göra dina egna katter leksaker och börja njuta av dessa förmåner idag!

Upptäck fördelarna med att ha din hund Värderingsavdrag
Syftet med Withers hos hästar
Easy Tips för att ta väl hand om hamstrar
Topp 10 Puppy Potträning tips
Konstigt nymfparakiter Behavior
Hur du tränar din hund som en nybörjare Trainer
Söka ny Fun, föda upp en Koi
Deodorize en skunked hund
Hur man kan stoppa en hund från att äta din matta
Topp 10 Bästa Hundraser för Män
Bäst av AC: Halloween för husdjur

Leave a Reply