Fördelar och nackdelar med metoder loppor

Att bli av med loppor kan vara ganska knepig, och välja en metod loppor kan vara för. Det är viktigt att hålla ditt husdjur fri från loppor, inte bara för att det är bekvämt, men så att det är säkert och hälsosamt också. Det finns tre vanliga loppor metoder: loppa schampo, kragar loppa och loppor grädde. Var och en har sina fördelar och nackdelar.
Flea schampo dödar loppor när du badar ditt husdjur. Detta kan dock ibland vara en kamp med en petiga katt som hatar vatten eller en hund som inte kommer ge efter för bad. Plus, loppor schampo dödar bara loppor som för närvarande på ditt husdjur. Det skyddar inte mot framtida loppor, så om ditt hus är infekterad med loppor, är en loppa bad lite av ett avfall. När du släpper ditt husdjur kommer det att täckas med loppor igen. Ändå är loppor schampo effektiv för rengöring ditt husdjur och döda alla loppor kan ha på det just nu. Flea schampo är bäst används när loppor först fläckig och innan de är ett stort problem.
Lopphalsband är halsband som dödar och hålla loppor från att få på ditt husdjur. Men det sätt som lopphalsband arbete är att de avger giftiga kemikalier som fungerar som en avskräckande för loppor och hålla dem från att hoppa på och bita ditt husdjur. Dessutom behöver de inte alltid fungerar när det finns massor av loppor heller. Du måste också anse att detta gift ständigt andas genom ditt husdjur och din familj, särskilt om du har en inomhus husdjur du vill kela. Beviljas, lopphalsband testade för att vara säker, men ändå. Lopphalsband bör inte vara helt misskrediteras, dock. De är effektiva i att hålla loppor från ditt husdjur i de flesta fall och sista tre månader.
Loppor krämer är produkter som Advantix och Frontline. Dessa kostnader lite mer än lopphalsband. Men de tre loppor förebyggande metoder, tenderar detta att vara den mest effektiva. Du ansöker enkelt röret på ditt husdjur tillbaka mellan sina skulderblad och ditt husdjur kommer att vara loppor gratis relativt snart. Denna kräm suger in ditt husdjur hud så att kemikalierna ständigt cirkulerar hela dess ådror, hålla loppor från ditt husdjur. Men den en nackdel med detta att ofta loppor måste bita ditt husdjur för att det ska fungera. Så loppor kan fortfarande krypa på ditt husdjur och få den att klia. Ändå kommer de dör om de biter. Loppor krämer också, senast i ungefär tre månader.
Det är tre loppor förebyggande metoder och deras för-och nackdelar. Oavsett vilken metod du väljer beror på dina inställningar och svårighetsgraden av din loppa situation. Men det är de nuvarande metoderna för att hålla ditt husdjur utan loppor.

Hund grooming tips
Utbildning en hund att vänta på kommando att hoppa in bil: enkla tekniker
Pet Food Banker över hela USA erbjuder gratis sällskapsdjur och kattsand till de behövande
Att få en katt? Några tips på vägen
Rida i västra North Carolina
Tre platser i Austin där någon annan kommer att träna din hund
Pet Säkerhetstips: Låt inte Halloween Sätt en skräck i ditt husdjur
Innekatter VS. Utekatter
Ska du declaw din katt?
Bör du välja en ny valp eller vuxen hund?
Hodgkins sjukdom hos hundar

Leave a Reply