Fördelar med Professionell Dog Training – 10 skäl till varför din hund behöver det

Att anta en valp eller en fullvuxen hund är ett långsiktigt åtagande. Många gånger, våra hundar överlever våra jobb och bilar, ibland varar längre än hus, allvarliga relationer och äktenskap. Men om en valp eller ny hund inte är utbildad på rätt sätt kan det sluta enkelt upp förvisad till bakgården på en kvinnojour, eller ännu värre att vara avlivas.
Dessa sorgliga slut kan alla förhindras genom att göra enkla investeringen i professionell hundträning antingen genom en tränare eller en kurs med andra hundar, ägare och en professionell tränare som styr gruppen. Även en vuxen hund från ett härbärge svarar mycket bra på professionell hundträning när den tillämpas så snart som hunden antas eftersom de nya husregler kommer med nya miljö som även är vettigt att en hund.
Här är 10 skäl till varför professionella hundträning från en professionell hund tränare är en smart idé: 1. Tydlighet i potentiella beteendemässiga problem – professionella tränare kan se saker som ägarna är blinda för, vilket innebär uttrycket kärleken är blind är lika sant för hundägare som det är för människor i nya relationer. En professionell hund tränare har visdom och erfarenhet för att se ett potentiellt problem när det är lite ogräs för att hjälpa en ägare nyp innan den förvandlas till en mäktig ek. Hundtränare kommer att påpeka att denna söta frågan inte kommer att bli så söt i 6 månader om det inte utbildas, kan de också ge insikt i vad som är en fjäder eller bara en del av puppyhood som kommer att kvävas så en hund inte missbrukas.
2 Kunskap om hur man Nip ett problem Snabb – Professionell hundtränare kan ta din hunds ras, temperament, personlighet och historia kombinerat med hunden ägarens familj dynamik i kombination för att bilda en handlingsplan för att kväva dåligt beteende eller potentiella problem snabbt. Varför det? De har erfarenhet av många hundar och många människor. En erfaren professionell hund tränare med erfarenhet av just din hundras eller blanda vanligtvis veta exakt vad de ska göra, om inte, de har ett nätverk som de kan ta reda på snabbt, mycket snabbare än en vanlig människa.
3. Hög kvalitet Råd – Underskatta aldrig vikten av hög kvalitet rådgivning. En professionell hund tränare råd och utbildning kontra den genomsnittliga rekommendation från en vän är som skillnaden mellan en praktiserande kirurg och ett kontor assistent på en medicinsk kontor. Den professionella har studerat det, lärt sig det, testade det och kommer nu att dela den med dig. Om du skulle ha en operation, vem du vill ha råd från? Om du ska träna en hund, var du vill få råd från? Tänk en hund har en livslängd på i genomsnitt 8 år upp till nästan 20 år beroende på vissa raser.
4. Kortare total tid investerat att lära sig om utbildning Metoder – De flesta människor inte specialiserade på utbildning hundar, de har dagen jobb och fritidsintressen som de åtnjuter. Samtidigt få en ny hund och leka med hunden är kul, lära sig om nya metoder, djur psykologi, ras drag, dominerar beteenden, normala beteenden, etc. är tidskrävande. Tack på problemet med stora mängder information på hundträning i tryck och på Internet, men det är svårt att dechiffrera om källan verkligen vet vad de talar om eller inte. Har de en sida eller en webbplats för att få träffar och reklam eller att verkligen informera och utbilda? Har författaren ägde en hund? Vad är deras egentliga utbildning eller erfarenhet, och de ljuger? Lögn är ett stort problem i cyberrymden. När det gäller ett så viktigt beslut som hundträning, är det viktigt att se till att informationen är bra och kunna förstås och tillämpas i god tid – innan alla dåliga vanor eller egenskaper går sönder i. I stället för att bli en hund utbildning specialist, är det ofta snabbare, klok och bekvämt att bara anlita en professionell hund tränare.
5. Kortare tid investerat i egentliga utbildningen – Professionella hundtränare kan tillbringa tid med en hund, ställa några frågor och sedan nästan omedelbart föreskriva en plan för utbildning samt alla åtgärder för att göra utbildningen. Om ägaren har några frågor eller problem, är tränare ett samtal eller besök iväg. På grund av detta, finner hunden ägare som investerar i professionell hundträning oftast att deras hund är utbildad i rekordfart och dåliga vanor bryts snabbt eller ännu bättre helt undvikas. Mindre tid utbildning eller experimentera med råd från en granne eller avlägsen släkting innebär mer tid att göra viktiga saker som att spela Frisbee med en väluppfostrad hund som är också helt rumsrena och aldrig äter dina skor.
6. Bättre tränad hund majoriteten av tiden – De flesta hundar som går igenom grundläggande utbildning eller klasser har mycket bättre beteende, mindre beteendeproblem och mindre irriterande quirks som grenen sniffa, repor, ylande, etc. som hundar som inte gör det. Hundar vars ägare investerar i stor professionell hundträning har stora hundar, de som alla andra hundägare är avundsjuk på. Det fanns en revisor i DeLand, Florida som hade en väl utbildad stor ras hund som skulle sitta i hans praktik hela dagen utan störande kunder. Om en kund var rädd för denna hund, kunde hans ägare berätta för honom att sitta och vänta utanför den praxis dörren och att hunden skulle sitta och vänta så länge det behövs. Detta är professionell hundträning på det finaste. Det var en pit bull vinthund mix adopterad från djur kontroll som brukade sitta i den lokala djuraffären och barn skulle klättra över honom – han älskade det och var helt pålitlig, ett exempel på hur stora hundar är gjorda bra utbildning. Han var utbildad så bra att föräldrarna var förvånade och chockade verkligen att vid närmare inspektion, var han verkligen en mycket udda färg halv grop tjur.
7. Övervakade och säkra möjligheter för Dog Socialisering – Professionella hundtränare kan ge råd hur man korrekt att spela med en hund för att förhindra framtida attacker och olyckor samt hur man umgås hunden med människor, andra hundar, andra djur och främlingar. Många gånger de kan ge möjligheter, ibland genom klasserna, hund händelser socialisering, eller ens med användning av sina egna välutbildade valpar. Denna typ av träning är mycket viktigt, om alla hundar fick det, skulle det minska många problem, inklusive djur som skickas till skyddsrum som vuxna när de inte komma överens med en ny make, barn, baby, eller husdjur. Korrekt socialisering är så viktigt och det är så allmänt accepterat att hundtränare gör ett utmärkt jobb med detta, att vissa försäkringsbolag kommer att erbjuda en rabatt på hemförsäkring om du äger en hund som har papper från en kvalificerad och accepterad tränare eller hundträning skolan . Ring ditt hem eget försäkringsbolag och ta reda på om detta gäller i ditt område.
8. Professionella utbildade hundar beter sig bättre med barn – Professionella hundtränare hanterar varje hund som en matematik lärare hanterar en student – de vill att eleven att komma ut veta viktiga materialet. Professionella hundtränare har bredare perspektiv än de flesta ägare. Många ägare försummar lämplig utbildning och delta i olämpligt spel eller disciplin med sina hundar skapar problem hund, särskilt med barn. Hade hunden ordentligt utbildad, en mindre eller större hund biter eller angrepp kunde ha förhindrats. Ibland ägare tror Åh, min hund inte vara runt barn eller främlingar, så utbildningen inte nödvändig, men detta är oklokt eftersom de flesta människor inte kan kontrollera grannar och besök från främlingar, om brevbäraren eller Girl Scout cookies försäljningskostnader. Hundar måste utbildas så att de kommer att lyssna till en ägare i stället att behöva låsas upp eller begränsas eftersom de är antingen för nervös och benägna att kväva barn eller för fränare knackar små barn eller besökare runt.
9. Eliminerar behovet av att leva med Försvårande problem eller egenskaper som kunde ha förhindrats – De flesta människor vet eller har åtminstone hört talas om de människor som tillgodoser deras hundens fel. Det finns människor som har hundar som bara äter när de titta på dem eller lägga maten i en viss plats. Andra människor har hundar som inte stoppar grenen sniffa, tugga skor, gläfsande, gnällande, pacing eller slicka. Ibland en TV-show kommer att visa en video om en hund som äter väggar eller skåp eller helt förstör en soffa eller ännu värre, en hel interiör av ett hem. Den sorgliga sanningen är att detta beteende helt kan förhindras under ledning av en professionell hund tränare. Hundträning kommer att förhindra dessa problem från att någonsin inträffar och det är viktigt eftersom vanor är så mycket svårare att bryta än att förhindra. Det blir billigare och enklare att få behövs tränare förr snarare än senare.
10. Större total tillfredsställelse med hund – De som har hundar som har utbildats på rätt eller vet hundar som har utbildats på rätt vet hur tillfredsställande och roligt det är att ha en välutbildad hund i din närvaro eller att leka med. Välutbildade hundar ger sina ägare och familjer en känsla av trygghet och förtroende. Det är underbart att kunna gå till jobbet hela dagen och absolut vet att Fido eller Fife inte kommer att lägga på soffan när du kommer hem, inte heller kommer det att finnas ett spår av päls där uppe, och inte heller skor eller väggar tuggas . För dem som får det allra bästa professionella hundträning och har hundar som genast lyssnar i lydnad att sitta, stanna och tyst när företaget kommer, och sedan hunden fortsätter att lyssna och sätta sig under hela besöket utan en påminnelse, uppleva en känsla av glädje och stolthet i att äga en hund som denna. Faktiskt att hunden är ett pris och en gåva, men denna skatt skapades nästan alltid under ledning av en utmärkt professionell hund tränare.
Investeringen i hundträning kommer att vara väl värt det, vartenda öre, i de frågor som det förhindrar de tidsbesparingar i att lära sig om utbildning, tillbringade den tid som faktiskt utbildning och tillfredsställelse med att äga en väluppfostrad hund som inte är pinsamt. Missköter hundar är en smärta och skam till ägaren, många gånger de hamnar försummat eller vindskydd, ibland skadar människor eller andra djur. Att få professionell hund utbildning är en klok, ansvarsfullt val, särskilt om hunden kommer att vara en större än 15 pounds där det kan göra en del skada på ett barn, en annan husdjur eller inredning.

Pet Guide: Old Danish Pointing Dog
Hand om hästhovar – Inspektera & Clean
Konstiga och ovanliga Hundraser
Varför äga en katt?
Skillnader och likheter mellan Ducks, svanar och gäss
Vad du velat veta om Labrador retriever
Tips för att läsa din hunds kroppsspråk
Framgångsrika tips till kull Utbildning ditt hus Kanin
Hur att rengöra en häst Stall
Offentlig hund går: How to Be Safe och ha kul
Coyote Attacker i djur

Leave a Reply