Fördelar med borstar Hundar Tänder

Du vet hur dåligt som luktar kan vara när du går nära din hunds mun. Nu kanske du inte inser det, men dina hundar kan få många av de tandköttssjukdomar som vi kan få också. Jag vet att dessa kan förhindras om du är medveten om din hunds hälsa och vill ta hand om sina tänder genom att borsta dem regelbundet. Jag vet att det är vad jag gör med min hunds tänder och min veterinär alltid säger att de har de bästa tänderna han har sett. Här är några av fördelarna med att borsta hundens tänder regelbundet.
Den första fördelen som jag har sett från borsta min hunds tänder är att de verkar vara lyckligare. Jag vet att det låter konstigt att säga det här, men om du märker att din hund är något nedstämd och du har provat allt du kan tänka på och det behandlar du ge dem för att muntra upp dem inte ens fungerar då kanske du vill att titta på tänder din hund. Även om det innebär att man tar dem till veterinären för att säkerställa att din hund är frisk kommer du vill göra detta, för om de får en tandvärk precis som vi inte kommer att vara den lyckligaste hunden att vara runt!
Den andra fördelen är att genom att borsta hundens tänder regelbundet kommer du att märka att lukten kommer från munnen inte blir lika illa. Jag vet att för min hund andedräkt det är fruktansvärt om jag inte borstar sina tänder regelbundet och lukten kommer att vara illa nog att du kan luktar det i ett annat rum med! Men genom att borsta tänderna på denna regelbundet lukten är inte så illa och är mycket tolereras.
Den tredje fördelen är att genom att borsta hundens tänder regelbundet kommer du att kunna att förhoppningsvis minska en del av de veterinär räkningar för tand rengöring. Jag vet att jag fortfarande har veterinären kontrollera sina tänder på avtalade tider för kontroller och deras tänder är alltid i bra form och veterinären alltid förvånad över hur bra de ser ut.
Borsta din hund tänder kan tyckas som om det är en hel del arbete, men det är ganska lätt. Jag vet att du kommer att vilja borsta hundens tänder samt för de många fördelar som den har för din hunds hälsa och välbefinnande.

Inbrott din nya valp: Ett enkelt och stress fri metod
Häst Antagande
Skällande hundar: Hur att stoppa dem och varför man inte ska lämna sina hundar utanför för timmar utan tillsyn
Sommar Faror för din hund
Rosa öga hos hundar
Easy Tips för att ta väl hand om hamstrar
Cancer i matstrupen hos hundar
Unika och ovanliga produkter för din katt
Greenies Pill Fickor rädda dagen
Utbildning Huskies
Varför ska du ha din husdjur mikrochip

Leave a Reply