Fördelar med anta en katt

Att anta en katt kan vara en underbar sak att göra, men har du någonsin tänkt på fördelarna med att anta en katt och hur ditt liv kan förändras till det bättre? Läs vidare för mina observationer och tankar om hur katten adoption, särskilt under adoptera en katt månad kan göra ditt liv bättre!
Den första och mest uppenbara fördelen med att anta en katt är att du sparar en liten varelse från eventuella död. Med tusentals katter som läggs till döds på grund av överfulla skyddsrum inte ha tillräckligt med utrymme ditt hem är en fristad för alla antagna katt, låta honom / henne att leva ut sitt liv i en spara och säker miljö.
Men anta en katt kan erbjuda så mycket mer för dig än bara goda känslan av att ha räddat ett liv. Medicinska studier har visat att personer med högt blodtryck och hjärtsjukdom kan minska stressen på deras kroppar med den enkla handlingen att ha en katt i deras knä.
Och för en enda person att ha någon att komma hem till är en härlig känsla! För affärskvinna som bor ensamma eller kandidat som vill lägga till lite tröst till sitt hem en katt är ett bra komplement till ditt hushåll!
Självklart om du adoptera en katt från ett härbärge du håller dina surt förvärvade pengar ur fickorna på skrupelfria uppfödare som ser kattungar som en handelsvara och leverera djuraffärer med en aldrig sinande utbud – och oftast skydd har en mycket bättre priser system och du vet att dina pengar går direkt till att hjälpa andra djur. Men har du tänkt också att för en äldre person en kattunge kanske inte det bästa valet? Att anta en katt från ett härbärge ger också äldre katter att hitta bra hem med mogna vuxna som kanske inte har viljan eller förmågan att hantera en kattunge och letar efter en stabil, äldre katt att lägga till deras hushåll.
Katt adoption säkerställer också att den vilda katten befolkningen styrs lika mycket som det kan vara – alla katter som antagits ut från en kvinnojour har kastrerade och kastrerade, garanterar att de inte kommer att kunna lägga till den spirande populationen av kattungar och bryta den onda cirkeln av eventuellt missbruk från överbefolkning.
Liksom, anta en katt under Adoptera-A-Cat månad påminner dem omkring dig att det finns gott om djur för antagande under resten av året och i behov av ett bra hem, även om du redan har en katt eller två. Varför inte lägga till en annan vän till din familj?
Och om du bor i en lägenhet eller litet hus anta en katt är ett bra sätt att lägga ett husdjur till din familj utan att offra en hel del utrymme. Medan hundar behöver en gård att köra i och måste tas för promenader en katt är perfekt för en liten hushåll eller en med människor inte vill eller kan sätta den fysiska tiden att ta en hund för promenader eller ut och springa. Med sin naturliga självständighet anta en katt kan vara precis vad du behöver!
Letar du efter ett husdjur för barnet som har vuxit ur guldfiskar och hamstrar? Överväga att anta en katt med lågt underhåll och den lätthet med vilken en katt kan vårdas. Ett härbärge katt kommer att bli spännande att hitta kärleken i armarna på en villig barn!
Slutligen, anta en katt från din lokala kvinnojour hjälper samhället genom att ta en katt från gatorna och placera honom / henne till ett bra hem i stället för honom / henne vandra området och eventuellt bli en säkerhetsrisk, för att inte tala gräva i soporna och eventuellt bli ett hot mot dina grannar.
Anta-A-Cat månad är här – så varför inte titta förbi din lokala kvinnojour och se om din nya bästa vän är redan där och väntar på dig?

Pet Food Banker över hela USA erbjuder gratis sällskapsdjur och kattsand till de behövande
Hur man kan stoppa din hund från att hoppa upp på dig
Pedi-Paws: Pet Nail Trimmer
Upptäck fördelarna med att ha din hund Värderingsavdrag
Rå Turkiet Friskare Katter
Reith Pet Cemetery – Toledo, Ohio
Allergivänliga katter: Den ryska sibiriska skogen Katt
Pennachio Jewelers en stor dröm blir sann i Glastonbury, CT
Vad din veterinär önskar du visste
3 Saker att tänka på innan få ett husdjur
Insekter av betydelse för Djurägare

Leave a Reply