Förbereda din hund för en baby

Förbereda Buster för en baby – Du har övat på hunden, så långt så bra, och nu är du redo att lägga ett barn i familjen. Vad Buster kommer att tänka på detta nya tillägg? Det finns ett antal saker du kan göra innan barnet kommer att göra övergången smidig för din pooch, samt en lista över saker att göra efter förlossningen för att se till att han är fortfarande glad som andra barn. Hundar börjar vanligtvis att märka en förändring i mamma någonstans runt 6-7 månaderna av graviditeten. Sex månader är en bra tid att börja få Buster redo för den stora förändring i sitt liv.
Om du inte har gjort det ännu, ta en grundläggande lydnad klass. Om du har tränat din valp, se till att hans uppförande är fortfarande i schack. De saker som irriterade dig lite innan blir mer irriterande när du är sömnbrist, och vissa av dem kan till och med vara farligt för den lilla en. Inget hoppa upp, är inte tigger mat, sitter artigt för alla resurser (vad han vill), och gå fint i koppel de viktigaste saker som du bör förstärka.
Börja med att lära hunden din och inte din att visa honom skillnaden mellan hans och leksaker baby. När du spelar med honom med en av sina leksaker, har en baby leksak i närheten och inom hans syn. När han går att ta den leksaken försiktigt berätta inte din och ta det ifrån honom och ersätta med sin egen leksak. Efter flera repetitioner bör du kunna bara varna honom borta från leksaker som inte tillhör honom. Även om de kanske alla se likadana luktar de säkert annorlunda!
Om förändringar i sovande arrangemang kommer att hända efter barnet anländer, göra dessa ändringar nu. Du vill inte för mycket omvälvning att sammanfalla med barnets faktiska ankomst, så förberedelser är bäst.
Dessutom, eftersom din kvalitetstid med Buster kommer förmodligen minska, göra det skift nu. Med en baby runt, du kommer inte att spendera en hel del tid med att sitta i soffan med Buster huvud i knät medan du tittar på TV. Få honom bekväm med vila vid dina fötter istället för på dig. Mindre själlösa interaktion, är mer aktiv interaktion vad du strävar efter. Inte lättjefullt klappa honom medan du pratar i telefon – dessa händer kommer att vara upptagen i ett par månader. Interagera med honom när du spelar eller tränar eller går honom istället. Detta är den svåraste för människor att göra – distansera sig på detta sätt, men det ska vara hälsosammare för din hund i det långa loppet.
Om din hund snacks hela dagen, nu är det dags att byta honom till två måltider. Du vill inte barnet (så småningom) krypa runt och leka i hundmat. Detta kommer också att förhindra bevakning problem. Om Buster är inte en stor eater, det är ok. Han kommer lista ut att om han inte äta när du erbjuder, kommer han vänta tills nästa utfodring. Med tiden, kommer han att inse att han ska äta om han är alls hungrig.
Om din valp är känslig för stämningar sina människor, eller om han är ljudkänsliga alls, beställa en baby Sounds CD för okänsliga hunden till olika typer av gråt och pratar om att barnet kommer att göra. Dessa finns tillgängliga online som antingen CD eller nedladdning. De omfattar i allmänhet regelbundna talar ljud, regelbunden gråt och ångest grät.
Okänsliga hunden till barnet swing, mobil och andra saker som han aldrig sett förut – särskilt de rörliga objekt.
Associate barn luktar med något han tycker om – till exempel äta. Placera en rotation av handdukar under matskål vädrade med pulver, lotion, blöjor, formel, och alla andra barn luktar du har på handen.
När barnet kommit
Nu är det dags att ta den lilla hemmet. Innan hon anländer, ta en doftande handduk från sjukhuset och placera den i Busters låda eller på sin säng.
De första 1-3 månader: Försök att skicka din hund till dagis eller till parken med lekkamrater att hålla honom upptagen. Allt som han har ska förknippas med barnet – promenader, godis, etc.
Tre nio månaders ålder: Lär hunden att inte bry barnet medan hon äter. Vilande i sin stol om något faller är bra, men rengöring barnet är inte …
Se till att Buster steg försiktigt i närvaro av barnet och inte hoppa upp på henne.
Nio-tolv månaders ålder: okänsliga hunden att krypa genom jollying honom när barnet börjar röra sig. Om han är särskilt irriterade, se till att han får fantastiska godsaker medan den lille är på språng.
Se till att hunden har en säker plats, oavsett om det är en låda eller ett rum med en baby grind och förhindra barnet från stör hunden i hans säkert område.
Toddler månader och bortom
En två år: okänsliga hunden till barnet promenader (och fallande) på samma sätt som du behandlat krypa. Om han är inte så säker på denna nya rörelse, klicka och behandla eller bara berömma varje gång barnet gör en konstig rörelse.
Två Fyra år: Att se till att din hund får tillsammans med ditt barn är lika mycket om barn träning eftersom det är hundträning, om inte mer. Barn, särskilt unga sådana, förstår inte hur man kan samverka på lämpligt sätt utan hjälp från dig. Förutsätt inte att din hund bara ska tolerera något annat än arbeta för att lära ditt barn hur man interagerar. Detta kommer att försäkra freden hemma samt säkerhet runt andra hundar.

Rosy Barb Faktablad
De bästa Hundraser för kvinnor
Hur kan man förhindra din hund göra Garbage Raids
Kombination Matning för din Golden Retriever:
Hur man förbereder ditt hem för ett nytt husdjur
En svans av kärlek och sorg
Shih-Tzu hundar är Therapuetic för dem med stress
Tips för Vårda din katt
Vad du bör veta om Feline Osteosarkom
Hur du håller din katt Off the Counter
Redtail Svart Sheet Shark Fakta

Leave a Reply