Förälskad i en Chihuahua

Det hände oskyldigt nog 3 1/2 år sedan. Jag gick förbi en lokal djuraffär med min mamma. Hon blev ganska glada över denna lilla vita chihuahua kröp upp med ruggad leopard ben. Denna lilla varelse påminde henne om en barndom hund hon bokstavligen vuxit upp med. Naturligtvis detta frossa vit valp var gulliga, precis som de flesta andra valpar. Jag log och gick vidare. Min mamma heter de flesta människor hon kände rapportering om denna magiska varelse hade hon redan förälskat sig i. Eftersom det verkade finnas en stor mängd sentimentala fastsättning redan värvat min far min hjälp att samla teensy gåva från djuraffären för min mamma.
Med tanke på att vi redan hade två hundar hemma, som jag bar den minsta medlemmen i min familj hem, blev jag nervös. Han var liten och vi var upptagen. När vi gick in i huset, förklarade min mamma att vi var tvungna att ta honom tillbaka. Vi hade ingen verksamhet köper den lilla människan. Inte för att jag gillade särskilt hunden, men jag visste att vi inte bara kunde ta honom tillbaka.
Han stannade och vi sakta vant sig vid tanken av honom. Han blev Jack och vi blev hans välutbildade människor. Men förblev han bara en annan hund i huset. Tills … Han slog huvudet på vår enorma labrador tand. Jag råkade vara hemma och bevittnade denna lilla varelse skriker av smärta. Blod sipprade ner sin vita ansikte och han visste inte vad som hade hänt. När jag tog honom till veterinären jag fann mig själv att känna som om jag hade lämnat en familjemedlem iväg till operation. Vad hade hänt mig på så kort tid? Hur kan en hårig karl grävde in i mitt hjärta på bara några månader? När jag väntade på att se till att han skulle vara okej tänkte jag av livet före eller utan honom. Hur kunde det bli ännu bra? Det kunde inte, det bara inte skulle göra. Detta var början på mitt liv med den perfekta mannen. Jack, den modiga Chihuahua.

Utbildning Huskies
Den bästa Dog Breed för din personlighetstyp
Recension: Dogzilla Turbo Disc, Hållbar leksak för hundar
Hur man tränar en katt att använda kattlådan
Hur du håller din hund säker från risker Sommar Hälsa
Hur du håller din hund sval när resa
Gratis Pet Product kuponger
En ny besökare – Del 3
Hur att identifiera och behandla Rippling hudsjukdom i Cats
Hur att berätta för din katt är stressad
Ge ditt husdjur något att göra medan du är inte hemma

Leave a Reply