Fisk akvarium Överväganden

Jag köpte min dotter ett akvarium ca 6-8 veckor sedan. Det var bara en tio liters tank och kit från WalMart som inkluderade filtret tanken, vatten balsam, några prover av fisk mat och grundläggande instruktioner. Sedan jag köpte grus och växter separat.
Jag köpte inte fisken där, men, för att jag gick till PetCo och rekommenderades att jag behövde köra tanken för ett par dagar med balsam i vattnet och filtret arbetar hela tiden. Jag gjorde detta för ett par dagar och min dotter och jag gick tillbaka för att hämta ut sin första sötvatten eller kallvatten, fisk. Säljaren rekommenderade att i början, vi bara lägga två fiskar, och att vi bör välja mycket hjärtligt, eller fjädrande fisk, som en ny tank kan vara farligt för vissa. Dessutom är det en gradvis process för att börja ett akvarium och fisk att komma att leva tillsammans. Dessutom berättade hon för mig att det borde finnas mer än en fisk per två liter vatten, och därför kan vi bara ha fem fiskar och en snigel.
Så vi följde processen enligt instruktionerna, men jag hade bett en gång om tankrengöring, och fick veta att jag inte skulle behöva göra det, bara att snigeln skulle ta hand om en del av rengöring, och annars, lägga rent vatten eftersom det avdunstar och byta filter ofta.
Naturligtvis var jag förvirrad ett par veckor sedan när jag upptäckte vår första döda fiskar. Jag trodde att vi hade haft tur när de hade alla gjort det efter en månad. Han var en svart fisk, hittades död fast i bladen av en konstgjord akvarium anläggning, med några vita fläckar på honom.
Så jag bortskaffas honom och gick till PetCo nästa dag medan min dotter var i skolan och fick en ersättning fisk. Inom de närmaste två veckorna, han dog, en annan, och snigel. Så jag gick iväg till PetCo med ett vattenprov. Jag fick sedan veta att nitrater är för höga i vattnet – som i princip, det var smutsigt – och att varje vecka en var tvungen att använda en sugslang för att ta bort avfall från grus och också ta bort ungefär en fjärdedel av den totala vatten och ersätta den med rent vatten. Dessutom rekommenderades att jag använder akvarium salter för att upprätthålla en hälsosam nivå för fisken.
Jag önskar att jag hade vetat hur man korrekt att hålla akvariet innan fisken dog och jag hoppas att denna information kommer att förhindra en sådan missöde för en annan akvarium ägare.
Under tre veckor tar vi ett annat prov, och om allt är bra det kommer att vara redo för nya fiskar.

Hur du får din hund att sluta skälla
Din hund och frostskydd: Vad du behöver veta
Topp 10 Bästa Hundraser för Män
Camping med ditt husdjur: Walking en balansgång
Sörjande döden av ett älskat husdjur
Hur bli av Hakmask i Valpar
Cheetah: Det snabbaste djur i världen är en utrotningshotad art
Shih-Tzu hundar är Therapuetic för dem med stress
Att hitta en förlorad Pet
Hundar Få Värmeslag Too: Hur man känner igen symtomen
Hur man identifierar Wobbler syndrom hos hästar

Leave a Reply