Fisk akvarium Överväganden

Jag köpte min dotter ett akvarium ca 6-8 veckor sedan. Det var bara en tio liters tank och kit från WalMart som inkluderade filtret tanken, vatten balsam, några prover av fisk mat och grundläggande instruktioner. Sedan jag köpte grus och växter separat.
Jag köpte inte fisken där, men, för att jag gick till PetCo och rekommenderades att jag behövde köra tanken för ett par dagar med balsam i vattnet och filtret arbetar hela tiden. Jag gjorde detta för ett par dagar och min dotter och jag gick tillbaka för att hämta ut sin första sötvatten eller kallvatten, fisk. Säljaren rekommenderade att i början, vi bara lägga två fiskar, och att vi bör välja mycket hjärtligt, eller fjädrande fisk, som en ny tank kan vara farligt för vissa. Dessutom är det en gradvis process för att börja ett akvarium och fisk att komma att leva tillsammans. Dessutom berättade hon för mig att det borde finnas mer än en fisk per två liter vatten, och därför kan vi bara ha fem fiskar och en snigel.
Så vi följde processen enligt instruktionerna, men jag hade bett en gång om tankrengöring, och fick veta att jag inte skulle behöva göra det, bara att snigeln skulle ta hand om en del av rengöring, och annars, lägga rent vatten eftersom det avdunstar och byta filter ofta.
Naturligtvis var jag förvirrad ett par veckor sedan när jag upptäckte vår första döda fiskar. Jag trodde att vi hade haft tur när de hade alla gjort det efter en månad. Han var en svart fisk, hittades död fast i bladen av en konstgjord akvarium anläggning, med några vita fläckar på honom.
Så jag bortskaffas honom och gick till PetCo nästa dag medan min dotter var i skolan och fick en ersättning fisk. Inom de närmaste två veckorna, han dog, en annan, och snigel. Så jag gick iväg till PetCo med ett vattenprov. Jag fick sedan veta att nitrater är för höga i vattnet – som i princip, det var smutsigt – och att varje vecka en var tvungen att använda en sugslang för att ta bort avfall från grus och också ta bort ungefär en fjärdedel av den totala vatten och ersätta den med rent vatten. Dessutom rekommenderades att jag använder akvarium salter för att upprätthålla en hälsosam nivå för fisken.
Jag önskar att jag hade vetat hur man korrekt att hålla akvariet innan fisken dog och jag hoppas att denna information kommer att förhindra en sådan missöde för en annan akvarium ägare.
Under tre veckor tar vi ett annat prov, och om allt är bra det kommer att vara redo för nya fiskar.

Huvud och hals Bölder Funna hos hundar
Celebrity Vita Colonial Dog House
Hur man gör Homemade Rat Leksaker
Spara pengar genom att hålla din katt frisk
My Dog Jack
Hur naturligtvis stoppa din katt från Peeing utanför kattlådan
Mellanliggande Horse Training Tips för en häst Handler
Välja och Rengöring Gerbiler Cage
Vanliga orsaker till att din katt inte kommer att använda kattlådan och hur man rättar till problem
Mad Män Säsong 3 Episod 7 Sju tjugotre
Har du den dummaste hund?

Leave a Reply