Fira Great Outdoors månad på K-9 Fest!

Detta är det andra året i K-9 Fest. En spännande festival för både hundar, hundägare och barn. Äger rum på Aaron Bessant Park på Panama City Beach, Florida. K-9 Fest startar denna lördag, 9 maj, 2009 kl 11:00 och varar till 19:00 Biljetter är $ 10.00 för vuxna och $ 5.00 för barn. Du kan beställa biljetter on-line på adoptme.org och du får $ 2,00 off för vuxna och $ 1,00 off för barn.
Jag deltog i förra K-9 Fest som leverantör och jag hade så mycket roligt! Fast jag kunde inte delta i tävlingar, jag fick titta på andra. I år K-9 Fest har tävlingar som frisbee och hämta tävlingar. Är du och din hund mer i agility kurser? Förra året hade de en agilitybana inrättas som får hundar och deras ägare att prova. En aktivitet område för barnen kommer att finnas tillgängliga. Ser du och din hund lika? Då kommer du definitivt vill gå in i PET / ägare look-alike tävling. Det kommer att finnas en bil show, levande musik och en sheriff kontor Canine Demo. Det garanterat kul för alla.
Det är en stor händelse för dig och din hund kan få nya vänner. Det kommer att finnas säljare där för sällskapsdjur och icke-pet produkter. Du kommer även att kunna kolla adoptable djur som Bay County Humane Society har. Bay County Humane Society är den enda icke-kill skydd i Bay County. K-9 Fest inträde gynnar Humane Society. De får ingen statliga pengar för att betala av leveranser för de övergivna och förvildade djur. Med det kostar nästan $ 30.000 per månad för att hålla den öppen. Detta ett trevligt sätt för människor i Panama City och Panama City Beach för att hjälpa till Humane Society.
När du bestämmer dig för du behöver en paus, gå över till den södra änden av Pier Park. Det är stranden med sällskapsdjur tillgång. Det är ett bra sätt för dig och Rover att varva ner efter den Waggiest Tail Challenge. Ta ett dopp i Mexikanska golfen, sedan gräva en trevlig stort hål i sanden med dig hund följeslagare. Även barnen kommer att älska att utforska stranden.
Min favorit del av K-9 Fest är att se alla olika hundraser. Jag tror mest intresse rasen såg jag förra året var en Norweign älghund. Jag kan inte vänta på lördag, när jag ska ta med mig min Pembroke walesiska Corgi och hon kan göra nya doggie vänner.
Om du behöver mer information kan du kontakta Marketingectory@adoptme.org eller ring (850) 628-4048.

Vanliga hälsoproblem i stora hundar
Allergivänliga hundar Vs Icke-allergivänliga hundar
Naturliga Flea Killers för hundar
Conan O’Brien Skadade i Tonight Show Missöde
Styra hunden kopplad
Problem vid Avel Finkar
Extra hög eller extra bred baby Gate med en Pet kattlucka för hemmet
Hur Medicinskt behandla din hund utan att ta ut en andra inteckning
Hur du väljer en kattsand
Anledningar till att ge dina Scraps Dog Table
Den bästa hund Halloween

Leave a Reply