Fira Great Outdoors månad med din hund

En av fördelarna med att ha en hårig bästa vän är att du är tvungen att komma utomhus. Oavsett hur mycket vi säger att vi älskar naturen, eller ens älskar utomhus blir livet ofta i vägen för att hitta tid att spendera med Moder Natur. När du är väktare på en hund, du tvungen att komma ut, åtminstone, var 6-8 timmar.
Även om du kanske skämma bort din hund med den bästa maten, de trevligaste doggie tillbehör kan alla leksaker pengar köpa och den mest härlig av godsaker – det finns inget du kan göra för din hund att han eller hon – eller du för den delen – kommer sannolikt njuta av mer än en dag utanför.
Innan jag antog min första hund, hade jag tillbringat någon betydande tid i en park sedan jag tog examen college. Alltid en som älskade skogen och vattnet, som en tonåring och ung vuxen, jag tillbringade timmar med att utforska de olika spåren vid närliggande Lake Cumberland State Park. Men som åren gick, höll arbete och andra vuxna skyldigheter mig från att spendera tid på de platser där jag hittade den mest lugn och kände mest avslappnad. Dessa platser är naturområden – Parker, skogar, stränder, sjöar och vandringsleder.
Det tog inte många dagar att dela mitt liv med en hund att återupptäcka skönheten och de fördelar som vandring, utforska och bara spendera tid i naturen givit mig alla dessa år sedan.
Juni är Great Outdoors Månad. Detta är en tid att söka glädjen i gemenskap med naturen, att dra nytta av de naturliga platser vi dela som ett samhälle och en annan bra ursäkt för att sätta selen på din pooch och träffa spår – om dessa stora ögon tittar upp på dig tyvärr är inte tillräckligt för en ursäkt.
Innan du ger dig ut en omfattande vandring eller backpacking resa, se till att din hund är frisk nog för utflykten och up-to-date på hans eller hennes vaccinationer. Även på veterinären, be att hundens naglar trimmas, om du inte är bekväm att göra detta hemma.
Se till att nödvändiga hund licenser är up-to-date, liksom att din hund har en aktuell rabies tagg och en identifiering tagg med rätt kontaktuppgifter. Både du och din hund kommer att behöva i tillräckligt bra fysisk form för att hantera längre utflykter. Det kommer att bli god praxis för er båda att ta kortare vandringar innan utslagning längre banorna.
Även på dessa kortare resor, se till att du ger din hund vatten ofta. Den främsta orsaken till sjukdom bland hundar som är vandring är uttorkning.
Dessa uppvärmning utflykter är också tid att få för vana att städa upp efter din hund. Ta med baggies på sig att plocka upp mässar din vän blad och kassera dem på ett korrekt behållare längs leden eller efter att du är tillbaka från din vandring.
Också se till att din hund är väl socialiserade. Det är troligt att du kommer att stöta på andra människor och andra hundar på din vandring. Om din hund inte vet grundläggande lydnad kommandon eller är osäker i situationer när han eller hon möter andra hundar, överväga en lydnadsklass eller socialisering program innan de banorna.
Se till att din hund är klädd i en halsband eller sele som passar ordentligt och en som du kan enkelt hålla din följeslagare under din kontroll. Ha alltid din hund på koppel på offentliga platser, på stigar och i parker. Många hundar går förlorade varje år av väktare som tror att deras kamrater inte avvika långt från sina sidor.
Hitta ställen att ta din lurviga vän som är hund vänliga är en av de viktigaste stegen för att planera en utomhus äventyr som både du och din hund följeslagare kommer att njuta. Webbplatsen Vandra med hunden ger en omfattande lista av mer än 2.000 parker i USA och Kanada som välkomnar hundar på sina spår. Noteringen bryts upp av staten, så att du kan hitta en i närheten.

Hjälp för separationsångest hos hundar
Sällsynta Megamouth Shark Caught, Well Done Megamouth Shark Ätit
Introduktion av andra katt till familjen
Illrar och Aleuterna sjukdom
Allergivänliga katter: Den ryska sibiriska skogen Katt
Värdiga Pet Tjänster: en begravning hemma för husdjur
Hund och katt vård: Att bli av loppor naturligt
En nybörjares guide för att plocka familjens hund
Pristella Tetra Faktablad
Poodles din hund
Låt oss sätta Big Oil i konkurs

Leave a Reply