Finansiella organisationer som kan hjälpa till med hög veterinär räkningar

De av oss som är djurägare kommer praktiskt taget göra något för att försäkra att våra barn förblir friska under sin livstid. Om vi ​​har antagit ett husdjur på ett härbärge, kommer samvetsgrann sällskapsdjur ägare se till att husdjuret blir kastrerade / kastrerad för att förhindra oönskade kullar som bara skulle öka bördan av överfulla sällskapsdjur skyddsrum. Vi ser också till att de får sina skott på regelbunden basis för att hålla dem friska, och naturligtvis erbjuder vi den bästa typen av mat för att föda dem.
Många av oss som har husdjur, kan oftast råd de mest grundläggande av veterinärkostnader och tack och lov finns det många program där ute som kan ge låga vård kostnad veterinär för grunderna, såsom spay / kastrerad och vacciner, men vad händer om du av någon resonera ditt husdjur utvecklar ett hälsotillstånd som kräver mer omfattande vård, för att inte tala kostnad som skulle kunna gå in tusentals? I dagens värld finns faktiskt finns sällskapsdjur sjukvårdsförsäkring planer, men i dagens ekonomi, inte många människor inte ens har en egen sjukförsäkring på grund av de svindlande kostnaderna, så hur kan man tänka sig sällskapsdjur sjukvårdsförsäkring också? Dessutom täcker många sällskapsdjur sjukförsäkring planer inte alla förfaranden som kan vara nödvändiga för att täcka djurets hälsoproblem. Tyvärr kommer många människor tillgripa faktiskt sätta sin älskade husdjur ner om de veterinära kostnaderna för omfattande för att ekonomiskt hantera. En sådan händelse hände mig, många, många år sedan.
Friskey hade kommit in i mitt liv 19 maj, 1968. Min mormor och jag gick på väg hem från att ha besökt min gammelmormor som bodde inte alltför långt borta. När vi fortsatte på vår väg, var en vacker ung herrelös silver tabby katt bokstavligen följa oss. Vid den tiden hade vår familj bara en katt, så eftersom denna katt verkade så vänlig, öste jag honom från marken och tog hem honom. Han skulle ha den mest charmiga, söt, mild natur och jag gav honom namnet Friskey. Sedan många år senare, 1975 hände något med honom. På den tiden jag besökte med vänner och därför borta, men när jag kom hem, naturligtvis första jag märkte var att Friskey saknades. När jag frågade min mormor (min mor var på jobbet) vad som hände med honom, berättade hon för mig av någon konstig anledning, kollapsade han bokstavligen och hon skyndade honom till vår veterinär.
Denna veterinär var en vår familj gick till ända sedan vi fick vår första katt redan 1961. Han var en mycket populär veterinär, välkänd och respekterad och vi betrodda honom. Det förtroende var att minska ganska snabbt. Nu måste du förstå, på den tiden fanns det inget sådant som sällskapsdjur sjukvårdsförsäkring eller en någonsin tänkt på att stämma en veterinär för felbehandling … som jag sa, litade vår familj här veterinär explicit. Friskey var att ligga i veterinären för över en vecka. När vi frågade om vi kunde besöka honom, berättade veterinären oss att det kan störa honom. Lite visste vi då, om man har ett husdjur i en veterinär vård, gör en rätt att besöka, men vi litade vår veterinär och värderas hans omdöme trots att han håller oss i mörkret om vad som var fel med Friskey . Slutligen, trött, krävde vi Friskey återlämnas till oss. När vi plockade upp honom, han hade en märkbar bandage på ryggen ben – ingen förklaring till vad som var fel och ingen medicinering gavs till oss. Ja, bör detta ha höjt flaggor, men återigen, litade vi veterinären.
Tiden gick och det var uppenbart Friskey inte bli bättre. Han var inte äta, var får svagare, och han gick med en hälta. Vår tilltro till den veterinär hade vid det här laget redan avtagit så min mormor, mor och jag tog en taxi och åkte till ett djur sjukhus i Manhattan området rapporteras vara en de bästa i sitt slag. Detta var ingalunda en billig djursjukhus som de var vid den tiden en av de få djursjukhus öppen 24/7 även på helgdagar. Efter den behandlande veterinären noggrant Friskey, informerades vi om att hans bakre benet hade kallbrand. Nu hur Friskey utvecklade kallbrand jag aldrig vet ännu i dag, eftersom han säkert inte hade det när min mormor hade tagit honom till att veterinären veckor före och kom ihåg, hade vi aldrig ens fått någon medicin, inte ens antibiotika.
Nyheten var inte bra så långt som hur Friskey medicinska problem kan hanteras. Veterinären informerade oss om två alternativ som skulle kunna göras. En kunde benet måste amputeras och sedan Friskey skulle behöva genomgå terapi för flera veckor att få honom brukade gå på tre ben. Den beräknade kostnaden för allt detta var i tusental. Det andra alternativet, som du kan gissa var den värsta scenariot alternativet och det var att sätta honom ner. Till denna dag, några 34 år senare jag minns tre av oss gråter hinkar, för det bara fanns något sätt vi kunde ha ges det första alternativet. Friskey avlivades den 7 juli 1975 och senare begravd i ett tomt vid djuret kyrkogården vid Wantaugh, Long Island Bide-A-Wee.
Jag relaterar detta endast beror på det faktum att alltför många gånger, även i dag, är djurägare inför samma hjärtskärande beslut euthanizing deras älskade furbaby om det plötsligt utvecklar en plötslig, katastrofal sjukdom eller skada av något slag där veterinären räkningen kan vara alltför upprörande hög för ägarna att hantera. Tro det eller ej, men det finns hopp, och jag önskar bara sådana organisationer hade funnits då.
Man kan göra en enkel sökning i hjälp för att betala veterinär räkningar, men jag lista här några av de mer noterade dem. En stor lista över sådana organisationer är här
AAHA HJÄLPA PETS FOND: Den första noterat vid den AllForums är enligt den amerikanska Animal Hospital Association där de har sitt AAHA hjälpa husdjur fonden. På den här webbplatsen kan man fylla i en ansökan om ekonomiskt stöd för veterinärkostnader, men det finns riktlinjer man måste följa för att vara berättigad till bidraget. Den vanligaste behörighet faktorn är de djurägare som har ekonomiska svårigheter på grund av att den Food Stamp Program, arbetslöshetsförsäkringen, SSI, Tillfällig personal för behövande familjer (Tanf) och / eller Medicaid. Detta bidrag kan endast användas för sjukvård för sällskapsdjur som är i nödsituationer endast (sjukdom eller skador), som är bidraget inte täcker regelbundna prov om sällskapsdjur, kommer inte att täcka spay / neutrum eller rutinmässiga vaccinationer av sällskapsdjur. Det finns en gräns för hur mycket man kan räkna med att få men via sin bidragsansökan, som vanligtvis endast $ 500.
Angels4Animals
Med Angels4Animals det lämpligt att kontakta dem för mer specifika i hur de fungerar som deras webbplats information tenderar att vara lite vag, men det är för fungerar enligt principen att hjälpa ekonomiskt belastade människor som behöver pengar för att hjälpa sina husdjur (s). De visar att de inte räknar med någon ersättning för beviljade medel.
CareCredit
Det är en organisation som kan hjälpa människor som har ekonomiska svårigheter, och inte bara för veterinärvård, men för alla typer av oväntade ekonomiska behov. Care Credit erkänner över 100.000 leverantörer, däribland veterinärer. Man kan ta reda på om det finns en veterinär enligt denna plan genom att helt enkelt göra en sökning på deras hemsida, plocka ut den tjänst som behövs, i detta fall veterinär och skriv in ett s postnummer för att se om det finns en veterinär i närheten som accepterar Care kredit. Man kan ansöka on-line eller ladda ner programmet för att fylla ut för sina tjänster.
Feline veterinärmedicinska Emergency Assistance Program
Ett annat program för att hjälpa seniorer, handikappade eller personer som har förlorat sina jobb och behöver hjälp att betala veterinärkostnader för sin katt eller kattunge. Som med alla dessa organisationer för veterinärmedicinska kostnader hjälp är det här programmet för nödsituationer och inte för de grundläggande vårdbehov för katten / kattungen.
Wish Upon A hjälte
Denna organisation inte bara hjälpa människor med finansiella behov för sina husdjur men för alla typer av situationer där finanserna är hårt. Det fungerar på en annan princip dock i att en person går organisationen och kan göra en önskan och hoppas att en hjälte kommer att hjälpa till på något sätt. Det finns ett sätt att ställa en önskan upp för att inkludera en paypal donation knapp där hjältar kan klicka på den för att skicka en person pengar för sina ekonomiska problem. Jag har sett många en person på denna webbplats ber om ekonomisk hjälp för att betala för yrkesutbildning kostnader.
Här är en lista över andra organisationer som kanske kan hjälpa finansiella kostnader för nödsituationer för sällskapsdjur och arbeta på samma principer som de som jag tidigare noterat .. Nästan alla har on-line applikationer, kontaktinformation, riktlinjer för stödberättigande och så vidare: Hjälp ett husdjur
IMOM.org
The Pet Fonden
Organisationen nedan är ett ekonomiskt stödprogram för personer med ekonomiska svårigheter med veterinär räkningar i området NYC endast
NY Save, Inc
Om du själv är i ekonomiskt behov av veterinärkostnader, se till att läsa alla riktlinjer för varje organisation, eftersom vissa organisationer kan förvänta sig få ersättning via låga betalningar eller förväntar sällskapsdjur ägare att betala för en del av veterinären kostnader, medan andra ger pengar till förtjänta djurägare utan ersättning alls.
För dem som kanske aldrig behöver sådant ekonomiskt stöd för att betala veterinärkostnader och inse hur älskad och värdefull ditt eget husdjur är för dig, kan du överväga att donera till någon av dessa organisationer själv för att hjälpa någon som inte är så lyckligt lottade som dig själv. Man kan donera till alla dessa organisationer på nätet.

Att handskas med förvildade katter och förvildade kolonier Cat
Top 5 hästraser för turridning
Ett argument för djurägande-Varför Skötsel av ditt husdjur, eller anta en-är enklare än man tror
Grundläggande illervård
Flea Allergy Dermatitis hos hundar
Du är min väldigt lite Peruker
Att välja rätt katt för din familj
Vad är en bakgård uppfödare?
Häst Antagande
Frågor att ställa när man köper en häst
Cat Spel: Få ut mesta möjliga glädje av din katt

Leave a Reply