Film Primer: Couples Retreat

Detta är en kort primer för komedi Couples Retreat. Filmen tar dig med på semester på 9 oktober. Trailern för denna film kan hittas på
Tomten: Ett par som har problem med sitt äktenskap bestämmer sig för att gå till en reträtt i ett tropiskt paradis. Tre andra par som är vänner med dem bestämmer sig för att inte gå för behandling, men för alla de roliga tropiska aktiviteter. Den munterhet börjar när paren tycker att terapin inte är frivilligt och alla par måste undersöka deras relationer i ett paradis som snabbt håller på att bli något annat än ett paradis.
Star Power: Det finns en hel del komiska talang inblandade i den här filmen. Vince Vaughn har samarbetar med Malin Åkerman som varit i flera romantiska komedier nyligen (som 27 Dresses och The Heartbreak Kid). Regissör och skådespelare Jon Favreau får den vackra Kristin Davis (av Sex in the City Fame) som hans fru. Medan Jason Bateman spelar mot Kristen Bell (som var Sarah Marshall i Forgetting Sarah Marshall.) Den slutliga paret spelas av Faizon Love (som har haft roller i komedier som Elf och Ice Age 3) och Kali Hawk. Jean Reno rundor ut casten som chef för reträtt.
Bakom skärmen: Om Vince Vaughn och Jon Favreau verkar bekväm med materialet eftersom två slagit sig ihop för att skriva manuset. Peter Billingsley leder romantisk komedi. Du kanske inte vet detta regissör vid namn, men du skulle känna igen honom som Ralphie i den ikoniska Christmas Story. Bilingsley har bara riktat en annan film, en indie projekt som han spelade i heter den heliga elden.
Vad att vänta: Nycklarna till bra komedi är kemi och timing. Om aktörer som överlever missöden genom missöde inte kan reagera på roliga sätt och levererar linjerna, då hela premissen faller platt. Tanken bakom den här filmen är inget nytt. Du har varma yoga instruktör som är vägen till sexuella, gamla goda terapi humor och Vince Vaughn skrek om hajar. Dessa alla är roliga lokaler men kommer inte hamna mycket roligt om inte aktörerna kan leverera. Tack och lov finns det några ganska roliga människor i filmen så det ser ut denna reträtt är underhållande. Kommer det att leverera den typ av skratt som vi fick från The Hangover? Tvivlar jag på. Sanningen är att medan den här filmen ser rolig alla inblandade är inte riktigt att prova nya saker. Vi har alla sett Vince, Jon och Jason Bateman göra sin sak och medan rolig, är det långt ifrån frisk. Detta kommer att vara en hygglig film, men inte ett upplopp av skratt.

Konstiga och ovanliga Hundraser
Boarding din hund: Hur man hittar en trygg och säker kennel för din hund
Hundar och arbeta tillsammans? Åh, det tror jag inte.
Utomhusaktiviteter med hunden
Dog Training Schools i Kalifornien
Vilken hund att välja för allergiker
Celebrity Hundar med Real personligheter
Hur man identifierar Wobbler syndrom hos hästar
Bästa Hundraser för allergiker
Pet Care: Corn Snake
Basslets: Små fiskar för nybörjare s Home Akvarium

Leave a Reply