Fergie Schnauzer

Min flickvän hade en liten silvergrå schnauzer som alltid varit lite av en karaktär och hans namn var Fergie. På sätt och vis hade han en inneboende kunskap om vad han skulle göra och hur de ska agera. Han visste gränserna för varvet och inte gå ut på gatan, oavsett frestelsen. När han först hade introducerats till sitt nya hus, hävdade han sin stol i vardagsrummet och aldrig brytt sig med någon av de andra möblerna. Han hoppade aldrig upp på människor och väluppfostrade i allmänhet.
Jag skulle spela ett spel med Fergie när han låg ner. Jag skulle smyga upp på honom och slänga ut WOOF WOOF sedan köra ifrån honom. Han skulle vakna förvirrad, men snart skulle ta jaga vilt skällande på mig. Han skulle fånga mig och kväva på mina skor eller strumpor och sedan återgå till sin tupplur. Detta skulle snart bli en del vår speltid ritual.
Under en varm lördag eftermiddag, jag arbetar upp under instrumentbrädan på min bil. Förarsidan dörren öppnades, mitt huvud och armar upp bakom instrumentbrädan med den övre delen av min kropp som ligger på en vinkel på golvet med benen ut över dörrtröskeln med fötterna på marken. Fergie hade smugit upp på mig och när tillräckligt nära, släppa ut bara två skäller. Det var nog dock att göra mig slog huvudet upp under instrumentbrädan och släpp skruvmejseln jag höll. Jag fick av min prekära läge, att hitta honom på framsidan av min bil våga mig att ta jaga efter honom. Som jag gjorde, jag kunde inte fånga honom ändå. Tack vare hans lilla växten kunde han se vart jag var på väg under bilen och han alltid visste var jag var.
Detta var inte en isolerad händelse men. Vid ett annat tillfälle var jag sover i en stol i vardagsrummet. Fergie hade smugit upp på mig igen och skällde två gånger. Jag föll nästan ur stolen, han tittade på mig på avstånd goading mig att jaga honom in i köket. Han hade upprepade denna verksamhet många gånger efteråt, under sömnen, i badrummet och i andra olämpliga situationer.
Med tiden blev det uppenbart att jag hade blivit en del av hans speltid ritual.

Holistic Pet Care – Hands-On terapier
Vänd din katts bita och sprätta in spinnakatter
Lassie Stay Home
Chihuahua valpar är ett utmärkt hund för Apartment Living
Proffsen att hålla en orm som husdjur
Hundar på kontoret? Ingen bra idé.
Hur man tränar Guinea Fowl att komma när kallas
Fem intressanta fakta om Kaspiska hästen
Vad är det bästa kosten för eremitkrabbor?
Gröna smeknamn
Hur ta hand om ett husdjur Väsande kackerlacka

Leave a Reply