Fem unika och exotiska kattraser

I katten världen finns många raser som anses exotiska och unika. Vissa katter är mycket vacker, medan andra är roligt ute. Nedan följer en lista över katter som anses vara unika och exotiska.
Egyptisk Mau
Den egyptiska Mau är en av de mest fascinerande katter i världen. Denna katt har en färgstark historia, har en intressant personlighet, och dess päls är en av de unika av alla katter. Denna katt var med på den gamla egyptiska målningar och man tror att denna katt kan ha varit domesticerade från vilda katter av tiden. Dessa katter gång dyrkades, de var djur som var älskade, höll lagarna dem säkra, och när dessa katter dog, de begravdes som den egyptiska kungen och drottningar. Denna katt är den enda som är naturligt fläckig, mycket smart, och är en lojal ras. De är inte riktigt aktiva och om de är nöjda, de har en röst som chortles och en svans som vågor fram och tillbaka med tassar som tjuvnyp och i ut. En slumpmässigt fläckig katt, svansen och benen har svarta band, deras ögon är meningsfulla, ögon som ser ut som de har smink på dem, har ansiktet berörda utseende, och de har en vacker graciös promenad. Denna ras kan komma i tre färger som används för att visa: silver, brons och rök.

Maine Coon
Maine Coon är en av de vackraste och fascinerande katter. De är en långhårig ras som har sitt ursprung i Maine. De är utmärkta Mousers. De är en härdig ras föds upp för att få igenom några av de hårdaste vintrarna och andra klimat som är förknippade med detta område. Deras natur är kärleksfull, snäll och mycket intelligent. De gör bra med barn och andra djur.

Ragdoll
Ragdolls är stora, är semi långhårig med några av de mest intressanta blå ögon.Kroppen tenderar att vara ljusare i färgen variation än resten av kroppen. De föds noggrant så att de är varelser som är kärleksfulla med tre färgvarianter. Två med vita tecken och en som inte har någon vit alls. De mogna inte snabbt och deras färger är ute när de är två år gamla. Ragdolls är mer intresserade av människor än vissa katter. De gör saker som hundar normalt skulle göra. De kan framgångsrikt utbildad och är katter som inte är aggressiva. De gör inte vad normala katter gör och det är att hoppa runt. De har en päls som är silkeslen och många av det. Om du har en livsstil som är upptagen dessa katter är för dig.

Russian Blue
Ryska Blues är en konstig ser katt med silverglänsande och plysch rockar, ögon som ser ut som smaragdgrönt, och en profil som ser platt. Dessa katter är inte aggressiva, tenderar mot att ge kärlek, och en av deras mest intressanta aspekterna av sina rockar är kort och brukar inte vara full. Det ser ut som det har blå päls som har en silvrig färg med det. De är fina urbenade, långa, stora öron, stora ögon, och de är väl musklad. De har inte många krav och skulle vara bra att bostäder som är upptagen.

Scottish Fold
Scottish Fold är en unik ras som har öron som är vikta neråt och framåt. De finns i två typer, en med öronen nedåt och den andra är en som är riktad uppåt. Denna katt är en katt som är unikt egen, ett medium typ, med en rund ser kropp som har massor av stoppning. Dess päls är ett som är motståndskraftig. De är en ras som är härdig, de har en benägenhet som är söt. De är inte mycket högljudd djur. De älskar sällskap och på sitt eget sätt de kommer att låta dig veta hur de känner. De är mycket anpassningsbara djur.

Hur man sparar pengar på Hundmat
Allt om rasen: Svart Mouth Cur
Husdjur: Marsvin
Airedale Terrier Dog Breed
Hur att hitta ett billigt Behandling kattloppa
Trimning ett problem hundens Nails
Hund promenad från en åskådare Point of View
Tre raser av allergivänliga hundar
Är din hund Dominerande?
DIY Rabbit Cage på en budget
Grön Mors dag presenter till trädgårdsmästare

Leave a Reply