Fem Sommar Risker för hundar

Hundar möter flera unika risker under sommaren. Värmen ställer upp dem för mer än bara lite kul i solen. Det skapar faktiskt faror som kan skada eller döda dem.
Sommar Risk # 1 – Drowning
Även hundar kan simma, de kan drunkna om de blir trött eller glömma hur att klättra ut. Av denna anledning är det viktigt att du tittar på din hund när han spelar i poolen eller sjön. Var noga med att han inte bär ner från simning hela dagen eller drabbas av panik för att han har förlorat. Även om han simmat mer än 30-minuter, dra ut honom för en paus. Sitt ner med din hund och ta en last av.
Sommar Risk # 2 – andningsproblem
Vissa hundraser utvecklar andningsproblem i värmen. De är normalt raser med intryckt ansikten som mops, Lhasa Apso och engelska Bulldogs. För mycket värme kommer att skära av deras luft och eventuellt leda till döden. Så håll hundar som dessa inne med AC blåser under varma dagar. Om din hund är den typen som ska gå Stir Crazy, ta ut honom tidigt på morgonen för en lång promenad eller un när temperaturen är cool.
Summer Risk # 3 – loppbett
Antalet parasiter som kan angripa din hund förökar under sommaren. Detta är speciellt sant för loppor. När ska slå de flesta? I de flesta andra områden än den södra, loppor är som högst under augusti och september. Så det är under denna tid som du vill ge din hund behandlingar för loppor. Det kommer att hålla honom frisk och bekväma.
Sommar Risk # 4 – Poison Förtäring
Visste du att saker som olja luktar sött för hundar? Varför är detta en risk i sommar? Det är under denna tid som människor tenderar att arbeta på deras bil utomhus och spill bil olja och andra auto produkter på bilen porten. Om din hund slickar upp detta, kommer han bli sjuk. Så se till att städa upp efter dig själv. Även på långa promenader runt grannen hålla sig vaken. Dra bort honom från områden med okända ämnen som täcker det.
Sommar Risk # 5 – Värmeslag
Hundar har inte många sätt att kyla ned sig. Så om du lämnar dem utanför i värmen eller i en varm bil, kan de vika lätt till värmeslag. Därför, innan vädret värms upp, bygga dem en cool skydd att de kan komma av sig själva. Se också till ett beslut att lämna din hund i bekvämligheten av din coola hem under varma dagar. Dessa två saker kommer att hålla din hund hålla normal temperatur under varma dagar.
Hjälp din hund undvika dessa fem sommar faror och han kommer att stanna säker under hela sommaren.
KÄLLA: The Complete frisk hund Boka före Betsy Brevitz

Viktiga Avancerade Horse Training Tips
Förbereda din hund för en baby
Going Green med husdjur
Alternativ till de-klösa kattungen
Välja och Rengöring Gerbiler Cage
Lokala Dog Training Schools i Tucson, AZ
Hur att städa upp efter en sällskapsfåglar
Naturlig Flea Control för husdjur och hem
En hyllning till Dusty för att hedra National Dog Day, 26 augusti, 2009
Ta en aktiv strategi för hus utbildning din hund
Mini Mutter Knot Nibbler: En av de coolaste små djur tuggleksaker

Leave a Reply