Fem skäl varför du ska hålla din hund hemma

Gissa vad, handväska hund vixen? Ingen gillar din hund. Okej, kanske några av oss som din hund. Visst, vi älskar alla söta djur. Vi älskar barn också, men efter femton minuter i personalen lounge bär nyhet av. Kanske du är som jag … Hur många gånger har du funnit dig själv att försöka slutföra dina TPS rapporter när Maggie i redovisning ger i Blitzen, hennes Grand Danois med en förkärlek för att tugga på ditt ansikte? Eller kanske du är som Maggie … som tror alla vill klappa henne gigantiska häst hund. Hursomhelst, detta kort lista över skäl att hålla din hund i din casa är trubbiga så att du inte behöver vara. Skriv mig och tack mig till corkboard kommer Maggie får tipset.
5. KEDJA reaktion: Åh titta vad du har gått och gjort nu. Du började trenden, och nu är de alla gör det. Föga förvånande, djuren liknar sina herrar. Det är läskigt på toppen av försvårande. De hålla föra dem, dag efter dag, tills ledningen tvingas att öppna en valp dagis. Valpen dagis öppnar … katten folk börjar. En sak leder till en annan och nästa sak du vet illrar hänger från människors arkivskåp och det finns papegojor på espressomaskinen. Var inte jerk som startar en irriterande arbete trend. På senare tid har det blivit allt vanligare att människor har par av husdjur. Du äger inte plats och det finns ingenstans i din jurisdiktion att vända kontoret till Noaks Ark Om du inte kan stå ut med att spendera 8 timmar bort från din lilla puffballs, registrera honom för en massage och en klass på lärande bilagan .
4. Din hund vill Steak: Kom ihåg att din hund en hund. Det är inte en person. Det kommer aldrig att svara dig bortom olika nivåer av tillfredsställelse som påstod deras skäller. Det kan inte uttrycka för er att det verkligen inte vill att din fet hand arbetskamrat med mjäll gnida sin vantar över hela mutt. Det kan inte heller säga att det verkligen skulle hellre vara flytande på en flotte i en pool i Staten Island med den varma Chihuahua från 2: a våningen. Det kan inte hitta förmågan att kommunicera effektivt att även han, en varelse utan gåva anledning kan se att dina medarbetare inte hitta din långa anekdoter om honom rolig.
3. Roligt, DU inte ser ut som Tony Danza: Jag är ledsen, kan du upprepa för mig … Vem är chefen? Är det du? Inte? Sedan ber berätta, du är den person som ska göra denna bedömning samtalet? Din chef kommer att vara ansvarig för allt som händer på hans eller hennes lokaler och kommer sannolikt bli stämd om din hund skadar eller på annat sätt angriper någon där. Din hund kan älska var det någonsin kommer i kontakt med … men ärligt talat, Ned över det aldrig riktigt kittlade din fantasi och det verkar som din valp känner på samma sätt. Spela säkert och inte potentiellt orsaka problem. Man vet aldrig vad som kan hända – tidigare erfarenhet betyder ingenting när du arbetar med ett djur. Även om ditt djur är en tekopp pudel (de har tänder, även om de är små).
2 Det är hunden: Visst, du har att skylla Rover för alla som midsommarnatts pruttar. Så snart du tar honom att arbeta, som kommer buck upp när Buck misstag upchucks? Om han tappar en tvåa, alla kommer att veta vem som gjorde det. Och du kommer att behöva rengöra den. Nu är du höjer möjligheten att nedsmutsning en arbetsplats – vilka risker innebär det loppet? Arbetar du i ett sjukhus eller en skola? Människor har allergier. Var hänsynsfull. Du går inte reklam ditt barns jordnötsallergi, men om deras klasskamrat omedvetet skickar dem en påse med Reese pjäser på bussen, de var mötesetikett? Inte alls, eller hur? Våra problem är inte alltid i framkant, så att inte äventyra någon annans eftermiddag eventuellt skicka dem till ER.
1 Sunt förnuft: Detta bör verkligen inte behöva sägas. I själva verket borde den här artikeln behöver inte skrivas. Tyvärr finns det en grupp människor som jag vill kalla det Sinfully Unobservant som inte tycks följa de normala reglerna för ett social varelse. De inser inte att de saker som de gör är olämpliga eller helt enkelt idiotiskt. Till denna grupp, som kan vara läser detta och ännu inte inse att jag faktiskt menar dem, få detta genom din hund-vänliga skallar. Hundar hör inte på arbetsplatsen om du inte är en veterinär. Ta inte dem att arbeta. Det är en distraktion. Det är sorgligt att i din höga ålder, du patetiskt föreviga denna omgång visa och berätta.

Tips för att välja och ta hand om ditt husdjur råtta
Katt Leksaker: tre typer att din katt kommer att njuta
Kattägare: Hur du hanterar din katts Fur
Fisk Care: Silver Dollar
Fördelarna med djurägande
TV: s bästa Nerds
Little kända fakta om djur.
Hur man tar hand om din nya papegoja: Att baby hem, de första dagarna, vad gör papegojor äter
Kollar Aquarium kemikalier
Produkt granskning: Cy-Purr Mouse Cat Toy
Halti Chef Krage för hundar

Leave a Reply