Fem godsaker att skämma bort dina katt

Detta är en guide för enkla idéer för bortskämd din innekatt. Många år av katt ägande har lärt mig vad katter gillar!
Kudde Throne
Katter älskar ligger på mjuka kuddar och de älskar att vara högt. Om din soffa har cushy kuddar som du inte har något emot dig katt med, har du tur. Stack två kuddar på soffan och täck med en mjuk katt-vänlig filt. Din katt kommer att älska somna på sin kudde tronen. Naturligtvis kan du improvisera på denna idé genom att stapla mjuka kuddar eller filtar.
Papper Toy Ball
Denna leksak är otroligt enkel men min katt går vild för det. Crumple en bit ofärgade och oblekt papper till en boll form. Låt din katt bat och hämta bollen av papper. Den skrynkliga buller pappret gör verkligen får min katt uppmärksamhet. Det är hans favoritleksak trots pengar som spenderas på färdigköpta kattleksaker!
Feel Good Grooming
Vissa katter gillar grooming och vissa inte. Även min katt som inte är alltför förtjust i grooming gillar en masserande borste. Zoom Groom är hans favorit borste. Den är tillverkad av mjukt gummi och ger en massage som det borstar. Det tar också bort massor av hår. Det finns en länk för en säljare av Zoom brudgummen i slutet av denna artikel.
FÖNSTERPLATS
Innekatter älskar att titta ut från fönster för att se fåglar, bilar och andra intressanta saker. Placering en bänk, stol eller skåp framför fönstret som är precis rätt för honom att se ut kommer att vara mycket uppskattat. Om du ska använda den här idén, kan det vara en god idé att skydda gardiner och andra frestelser.
Katt Run
På sommaren när vädret är varmt, har min katt i trädgården genom att tillbringa tid i hans katt springa. Det är en rymlig bur som tillåter honom att få utomhus utan att jag behöver oroa hans säkerhet. Du kan hitta en katt springa från en djuraffär, eller ens göra din egen.
Prova några av dessa idéer i din innekatt och se vad han eller hon tycker. Naturligtvis katter har olika smak, men bland dessa idéer är du säker på att hitta något som han gillar.

Hur du kan hjälpa överviktiga husdjur
Inomhus Townhouse
PetSmart: Flood evakuerade Update
Deodorizing en dammsugare naturligtvis
Utbildning familjens hund: Dog beteendeproblem: Topp 10 skäl Familjer orsakar dem
Katter och Tuna-Gul Fat sjukdom
Den irländska setter: en hund av intelligens och skönhet
Den flamländska jätte kanin
Cat Adoptioner i Colorado Springs, CO
Vanliga hälsoproblem i stora hundar
Alpacas och bovint virusdiarrévirus

Leave a Reply