Feline Diabetes och rätt katt Diet

Många kattägare bryr sig mycket om sina katter och tillgodose deras nycker som om de är älskade barn. Ofta när man äter, tigger katten för mat. Så ägaren matar del av det han / hon äter till katten. Däremot kan som människor kattdjur “utveckla diabetes om den äter för mycket av fel mat.
Orsak Feline diabetes
Som framgår av American Association of Feline Practitioners (vet.cornell.edu) katter kan utveckla diabetes från att äta för mycket kolhydrater och inte får tillräckligt med näringsämnen. Eftersom kattmat är kostsamt, ägare tenderar att föda sina katter folk mat. Människans kost består av massor av kolhydrater såsom bröd, pasta, godis och förädlade livsmedel. Ägare matar detta till sina katter. Många billiga kattmat produkter innehåller höga halter av majs, vete, soja, ris och socker. Sådana dieter saknar näringsämnen som behövs för att reglera blodsockret.
Vad är effekterna av Feline diabetes
Enligt Dr Edrard Feldman slutsatser, en veterinär Bbdiabetes, 1 av 500 katter har katt diabetes. De resulterande tecken på katt diabetes är täta urinträngningar, överdrivet ätande och drickande, och viktminskning. Katter med diabetes tenderar att vara över 10 år gammal och / eller över vikt.
Behandling och förebyggande av Feline diabetes
Av naturen katter är köttätare. I Marty Smiths bok komplett katt Hälsa Manuell, deras system inte gjorts för att konsumera en hög carb diet. De behöver animaliska proteiner (kött). De animaliska proteiner innehåller komplexa kombinationer av aminosyror som katter behöver, såsom taurin och smältbara proteiner som finns i kött och mjölk. Taurin är viktigt för ett friskt hjärta, näthinnan, syn och galla vätska. Smältbara proteiner behövs för muskel utveckling och hjärnans funktion. (Marty Smith s.15-17)
Följande livsmedel rekommenderas att ingå i en katts kost: kyckling
Nötkött
Skinka
fisk
lever
mjölk
Undvik att mata katter torrt kattfoder eftersom de är oftast gjorda av vegetabiliska proteiner. På grund av deras höga carb innehåll de tenderar att vara billigare än katten mat med kött proteiner. Så om en ägare vill fortsätta mata hans eller hennes katt växtbaserade livsmedel vänligen inkludera någon av de kött som tidigare anges vid varje måltid.
Också vara säker på att mata katten råa köttprodukter. I det råa köttet aminosyror som katter behöver inte bryts ner, till skillnad från i kokt möts. Plus äta rått kött hjälper katten att känna full. Också mata katterna mjölk till varje måltid, och se till att katten får rikligt med vatten att dricka.
När hålla en katt, måste man ta hänsyn till särskilda behov i en katt kost. Utfodra dem människor mat rekommenderas inte. Även om det kan kosta mer noga med att mata en katt rått kött varje dag.

Gemensamma Stukningar hos hundar
Redtail Svart Sheet Shark Fakta
Vad ska du leta efter i en Boarding Kennel?
Hur Cope med döden av ett husdjur
Go Green Gnagare: Natural Pet Food för marsvin, hamstrar, kaniner, gerbiler, möss och råttor
Hur man handskas med Sticky Bottom syndrom i din kanin
Pet Säkerhetstips för Halloween
Anledningar varför du inte ska ta din hund att arbeta
Animal Rescue i Baltimore MD / DC Area
Små vita Frogs
Katt Morrande Två sätt att hantera det

Leave a Reply