Få mig Taggar Hem Pet

Det är alla sällskapsdjur ägare värsta mardröm. Deras hund eller katt är en inomhus husdjur, utan att veta hur man överlever i naturen. Även i de mest försiktiga av situationer kan olyckor inträffa. Familjens älskade husdjur har fått utanför och bort från dem. Visst kan de ha en namnbricka eller en licens registreras på den lokala hund eller katt skydd. Kanske sällskapsdjur ens mikrochip. Men är det tillräckligt?
Merial, företaget som gör Heartgard och Frontline produkter för sällskapsdjur, samt sponsring tassarna att spara Husdjur programmet har sponsrat Get Me strävan Hem tagg. Genom att ringa deras avgiftsfritt nummer, 1-888-637-4251, kommer Merial skicka dig en tagg eller taggar som du sedan kan registrera sig på deras hemsida, getmehome.
Du kommer att utfärdas en tagg (eller taggar, beroende på hur många husdjur du har), var graverad med ett unikt, identifierande nummer. Registrera dig som sällskapsdjur ägare på Get Me Hem website och lägga identifiera detaljer som art, ras, kön, färg och unika markeringar eller manér för alla dina husdjur. Du kan ladda upp ett foto av dem.
Skulle Fido eller Kitty Cat någonsin få loss, kan upphittaren av ditt husdjur gå till getmehome anger unika tag-nummer samt vissa detaljer och förses med dina kontaktuppgifter. Upphittaren kan sedan kontakta dig i ditt bästa metoden att låta dig veta att ditt husdjur är säker och sund, och kan vidta åtgärder för att få dem hem.
Personligen har jag både namn taggar och Get Me Home taggar på alla mina djur. Hittills har ingen av dem tappat bort mig, men jag hoppas att med så många former av identifiering, skulle någon kunna kontakta mig. Webbplatsen är en Good alternativ till dem som kan leva i ett område, men har en av staten telefonnummer som är fallet med mig själv.
Många människor har inte FYNDIGHET eller förmåga att ringa ett fjärrsamtal nummer eller en önskan att vänta på is som den lokala skydd eller län kontorist tittar upp licensnummer för ditt husdjur. De kanske inte vill ta djuret till en veterinär för att se om djuret är mikrochip. Många människor skulle inte gå till denna extra ansträngning.
I dagens samhälle enkel åtkomst, många människor har fritt tillgång till Internet hemma eller en lokal institution som biblioteket. Detta gör det enkelt för dem att hitta mig och returnera mina husdjur, bör en händelse som någonsin förekomma när en av mina djur blir löst. Få mig hem-taggar kan också visa sig vara användbart om ett husdjur blir vilse under en lång sträcka flytta, av liknande skäl.

MarineLands kejsare 400 Filter recension
Chug Hundar
Anemi hos hundar
Mål av Missing Q-tips
Hålla vatten av god kvalitet i ditt akvarium
Golden retriever: Är denna ras för dig?
Fördelarna med kastrering ditt husdjur kanin
Top Five Bästa Dirty Jobs Episoder genom tiderna
Några ord om Utfodring din katt
Välja en sällskapsfåglar
Översyn av Tharp Animal Health Care i Chillicothe, Ohio

Leave a Reply