Extremt sällsynt Megamouth Shark Caught i Filippinerna, senare Ätit

En extremt sällsynt megamouth haj fångades av fiskare utanför av kusten i Filippinerna, och sedan äts senare av den gruppen. Tillfångatagandet av megamouth haj var av en slump, eftersom fiskarna inte visste vad de hade, och även en WWF representant försökte avråda dem från att äta det, var hajen redan död när den presenteras. Den megamouth haj dog i nät fiskarna medan de föra den upp, och även om det var en olycka, är det samtidigt en tragedi för arten. Megamouth shark bilder är sällsynta och megamouth haj filmer är ännu ovanligare, så detta var ett tillfälle missat.
Den megamouth haj som fångades vägde på 1100 pounds och mätte 13 meter i längd enligt mått och vikt tas i Filippinerna. Det var där som Gregg Yan, en talesman för WWF-Filippinerna mötte haj, och försökte tala fiskarna ut att äta sin fångst. I processen var dock Yan kunna ta många megamouth haj bilder, som förhoppningsvis skulle kunna kasta ytterligare ljus över de mycket mystiska hajarter.
Detta är bara den 41: a gången som en megamouth haj antingen har observerats eller fångats sedan det upptäcker i 1976, vilket gör den till en av de mest sällsynta djur på planeten. Det är en av de sällsynta behandlar för någon att även fånga en glimt av en, och därför inte mycket megamouth shark bilder faktiskt existerar. I slutet av den här artikeln finns en länk till en bild av en sa megamouth haj, som verkligen visar hur stort djuret är, och exakt vad de ser ut om påträffats. Det är en av dessa djur måste du älska att tro att de är ganska dock, och det verkar denna hade lett en grov liv.
Den megamouth haj sägs fungera ungefär som brugd och valhaj, att det är ett filter feeder. I grund och botten megamouth haj simmar runt med sin gigantiska munnen vidöppen, och tar i allt i det omgivande området. Detta leder mat alternativ som plankton och maneter i hajens mun, och gör det möjligt att filtrera bort vattnet och allt annat som inte är mycket välsmakande. Det är mycket annorlunda än en genomsnittlig haj med massor av tänder, och på grund av detta har fått en egen klassificering. Den svårfångade megamouth haj är en av dessa ädelstenar i havet som alla skulle vilja få en glimt av minst en gång.

Nationella Dog Day Poem för din fyrbenta vän
Dog kattlådor för inomhus Potträning
Skötsel och utfodring av hamstrar
Hur ta hand om en äldre inkontinent hund
Väl hand om Sharks Bostäder Sand
Meadowood Paw Park i Zephyrhills: Zephyrhills, Florida Dog Parks
Hummer
Att hålla en valp från att tugga oönskade objekt
Borrelia i Cats
Gör en Goldfish Live i årtionden
Varför inte ta din hund att arbeta?

Leave a Reply