Everlast Tar den gamla skolan och New School med La Coka Nostra

Om du vet att din hip-hop så vet du rappare Everlast var en av mes i gruppen House of Pain. Före Eminem och Asher Roth, Everlast, tillsammans med Danny Boy och DJ Lethal var de vita barnen på blocket som grävde hip-hop och som kunde hävda sig när det kom till Droppin beats och ramsor. Gruppen gjorde en stor hit 1992 med låten Jump runt men kunde inte hålla sitt hus i ordning. Gruppen bröt upp 1996 med DJ Lethal gå Limp Bizkit och Everlast att uppfinna sig själv som en hip-hop akustisk artist som kallas Whitey Ford. De ursprungliga medlemmarna i House of Pain är tillbaka som La Coka Nostra. I Nostra familjen ingår även rappare Ill Bill och maverick. Koncernens debut skiva A varumärke du kan lita är ute nu. Samtidigt förbereder sig för att komma ner med sin besättning på LA stopp på Rock the Bells turnén bestämde Everlast att chatta med mig om sin nya besättning, hans gamla besättning och hur det har varit på turné.
Tillhörande innehåll: Hur fick du sätter denna grupp tillsammans? Hur kom La Coka Nostra till?
Everlast: Ill Bill och jag har känt varandra ett tag och Danny Boy och jag var vänner efter House of Pain. Vi höll kontakten, och vi var alltid i kontakt med dödlig … vi fick tillsammans med Bill och maverick och vi hade några saker Brewin “. Vi började sätta saker ut på internet och våra fans grävde det! Folk ville höra mer av de saker vi kom fram till så vi beslöt att göra det på riktigt. Jag tror att folk bara ville höra något annat.
AC: Så House of Pain besättning har varit i kontakt sedan bryta upp i ’96?
Everlast: Jag har alltid haft kärlek till Danny Boy och dödliga … aldrig varit någon dålig blod … vi hållit kontakten och vi har hängt med varandra av och på under åren.
AC: Du är på Rock the Bells turnén som har några bra hip-hop handlingar som representerar den gamla skolan och nya skolan / indie hip-hop. Vem har du varit spännande att se på denna turné?
Everlast: Händer ned KRS-One är fortfarande den bästa. Jag menar han är fortfarande läraren! Nas och Damien Marley har killin “det på denna turné och jag ser fram emot att se Ice-Cube i LA.
AC: Jump var runt en massiv hit och fortfarande får massor av airplay i dag. Ibland en låt som det kan vara en välsignelse och en förbannelse. Vad har låten blivit för dig?
Everlast: Du vet när jag först började min solo sak … det hela Whitey Ford sak. När jag först fick att gå på jag hatade den låten! Det är allt folk ville höra! Jag menar då jag försökte något annat men folk verkligen ville höra den låten. Nu är jag bättre om det …Jag menar alla vet det och älskar det … gamla människor, ungdomar … alla verkar gilla det och det är coolt.
AC: Efter Rock the Bells vad som händer i La Coka Nostra och House of Pain?
Everlast: Prioriteringen är La Coka Nostra. Vi ska försöka göra några shower och House of Pain kommer också att göra ett par utställningar här och där.

Ferret: Är det rätt husdjur för dig?
3 Halloween Tips för hundägare
Matlagning för Kattdjur
Den danska kyckling Dog är en bra jakthund
Hur man identifierar Wobbler syndrom hos hästar
Genetisk Fördelning av gener som styr Labrador Retriever pälsfärg
Den colombianska Tetra Faktablad
Människan & His American Pit Bull Terrier
Förbered valp för första Grooming Tidig
En dikt att fira National Dog Day
Celebrity Hundar med Real personligheter

Leave a Reply