Ett bra sätt att gå en hund

Ta din hund för deras promenader varje dag kan vara en trevlig tid för både dig och din hund. Vandringen bör ses av er båda som två kompanjoner spenderar speciell tid tillsammans och njuta av att göra det. Det är bra sätt att gå en hund, och dåliga sätt att gå en hund. Att veta hur du håller din hund under kontroll och i rörelse innebär att förstå din hund och hur de interagerar med dig. Efter några regler kommer hjälpa till att hålla dagliga promenader roligt för både dig och din hund vän.
Håll din hund nära
Som en allmän regel, att hålla din hund under kontroll är ett krav. Detta garanterar säkerheten för dig, din hund, och andra runt omkring dig. Detta hjälper också att upprätthålla ordningen i hushållet med att du är ledare för flocken. Du bör försöka att hålla din hund inom en fyra fot radie av er, och fäst vid dig på något sätt. De fyra tumstock gör din hund viss frihet att utforska, men också tillåter dig tillräckligt styra dra hunden utom fara snabbt.
Att tvinga hunden
Tvinga aldrig din hund att röra sig. Dra i koppel, eller dra av koppel, kommer att orsaka två negativa saker att inträffa, först är det möjligt att skada luftstrupen på din hund och eventuellt kvävning din hund. Andra kommer beteende frågor utvecklas på grund hundens vet när de missbrukas och kommer så småningom slå tillbaka eller hämnas. Flytta din hund med foten, antingen genom ett hårt tryck eller sparka, kommer också att ha potential interna blåmärken på revbenen eller organ och orsaka beteendemässiga problem. Din hund kan också bli rädd för dig och på den punkten kommer alla lydnad åtgärder mötas med en kamp eller flykt svar där hunden försöker försvara sig mot fortsatta övergrepp.
Flytta hund
Ett bra sätt att gå med hunden och hålla rörelsen går är genom att försiktigt lirka hunden. Om du vill att din hund att röra sig, prova försiktigt gå framåt mot hundens sida som kommer att tvinga hunden att röra sig i den riktningen. En annan metod är att stadigt tag i nackskinnet (baksidan av din hunds hals) med en hand, lyft sedan upp hunden nog så att deras framben är från marken och sedan flytta hunden några inches, det är hur mor hundar flytta sina ungar och det är ihågkommen. Utbildning hunden att svara på vissa kommandon, utan hot om angrepp, kommer alltid bättre resultat. Du behöver inte komplicerade kommandon, användning av ordet kommer och tre tryckknappar av ett finger fungerar om den används konsekvent. Tricket är att använda samma metod varje gång så att din hund associerar denna metod med kommandot att röra sig i en riktning du vill.
Pacing hunden
Människor flesta gånger, gå snabbare än hundar vid gång. Detta glöms ofta bort när människor rastar sina hundar. Ett bra sätt att gå en hund är att stimulera hunden, eller ställa en takt som både du och din hund kan hantera bekvämt. Mindre hundar och äldre hundar, inte kan röra sig med samma hastighet som yngre eller större hundar. Hundar kommer att sakta ner med åldern, och hålla takten i förhållande till ålder hunden kommer att bidra till att upprätthålla en övning rutin hunden kan hantera. Din hund kommer att låta dig veta om de behöver sakta ner, se till att du uppmärksamma denna begäran.
Walking Känslor
Din hund kommer att ha en av två reaktioner när det blir dags att gå en promenad, beroende på hur du interagerar med dem under promenaden. En hund som älskar att gå på promenader har vanligtvis en mästare som gillar promenader med hunden. Ett bra sätt att gå en hund är att samverka med det längs vägen, din hund kommer att veta om du njuter av tiden du spenderar med dem och ser fram emot att den tid varje dag. En hund som ogillar att gå på promenader brukar vara så, eftersom det är en tid av stress för hunden. Vanligtvis innebär att antingen hunden är i ständig smärta när hon gick, eller är under ständig rädsla för dig att bli arg på dem och angripa dem antingen verbalt eller fysiskt.

Att välja rätt fisk för en ny färskvatten akvarium
Terapi Hund: Historia och syfte
Första hund, Bo, Fogar första familjen i Vita huset
Hur du håller din hund säkert, varm och torr på vintern
Hur man kan föra din första Kitten Hem
Hundbur Träningstips
Hur tämja en Guinea Pig
Hur du kan börja träna din valp på rätt sätt
Ge din hund en massage
Är en hund rätt för mig?
Fem skäl varför du ska hålla din hund hemma

Leave a Reply