Ett argument för djurägande-Varför Skötsel av ditt husdjur, eller anta en-är enklare än man tror

Katt eller hund, hamster eller kanin, ta hand om ditt husdjur är en lätt uppgift. Du vaccinera husdjur (om det behövs), mata den en lämplig mängd gånger per dag, och vidta lämpliga åtgärder för att tillåta ditt djur att återuppleva själv, oavsett om det är att låta den utanför, rengöring bur eller kattlådan eller gå den runt blockera. Om du är i marknaden för ett nytt husdjur, kan kostnaderna för sjukvård verka skrämmande. Att få en ny valp eller kattunge kan innebära att betala för skott och kastrering eller spaying. När du lägger i kostnaden för den veterinära besök på kostnader för vaccinationer och kirurgiska ingrepp, kan en stängas av idén om sällskapsdjur antagande. Särskilt under en lågkonjunktur, vem vill ha en extra kostnad?
Ett sätt att minska dessa kostnader är att anta en vuxen katt eller hund, helst från en kvinnojour eller djursjukhus. Dessa djur är ofta vaccineras, fasta och mikro-flisas innan de antas ut och endast en liten donation till organisationen behövs för betalning. Vuxna djur ofta gå ignoreras, med människor föredrar sina yngre, sötare motsvarigheter. Och eftersom skyddsrum oftare än inte har problem med överbeläggning, dessa djur avlivas när de inte antagits i en viss tid. Lägg i den stora herrelösa befolkningen, och du har en stor mängd djur som går utan hem.
Det finns naturligtvis olika sätt att spara pengar om du redan har ett husdjur. Många butikskedjor har ofta program köparen rabatt (såsom Petco och Shoprite) som ger rabatter och kuponger på objekt såsom mat, strö och koppel. Även vissa märken av sällskapsdjur produkter själva erbjuda sina egna rabatter. Till exempel ger nytt steg Kull du att samla poäng för inköp som du kan använda gratis kull, liksom andra flera objekt katt. Gå till stamtavlan webbplats (Stamtavla är ett varumärke av hundmat) kan du skriva ut en kupong för en fri burk hundmat. Också söka på nätet efter utskrivbara kuponger leder dig till webbplatser som någon av listorna länkar till butiker som har kuponger att skriva ut, eller lista kuponger själva. Utan att behöva offra ditt husdjur (eller husdjur) diet för att spara pengar, kan du ge ett korrekt sätt och ta hand om dem.
Även när spaying eller kastrering ditt husdjur, många städer erbjuder gratis spay eller kliniker neutrum till lokala medborgare. Gå bara till din lokala rådhuset eller borgmästarens kontor för mer information. Det finns många billiga kliniker som utför samma förfaranden för en bråkdel av det pris som många veterinärer avgift. Det är fortfarande möjligt att anta en valp eller kattunge utan att behöva oroa sig för hur mycket allting kostar. Du kan också söka på nätet för många människor med att tyvärr ge upp sina husdjur på grund av utestängning eller andra personliga skäl. På grund av lågkonjunkturen och den stora mängd utmätningar som har pågått i mer än ett år har husdjur fått till skyddsrum och ofta övergivna på grund av brist på ordentlig bostad. Många människor söker på nätet för någon att ta sina husdjur (redan vaccinerade och fast) eftersom de inte kan hysa dem längre.
Även i svåra ekonomiska tider, kan du anta stilla och hålla ditt husdjur. Enkla online-sökningar kan leda till en hel massa av möjligheter att spara pengar eller att få ett nytt djur i ditt hem. Dessa sökningar är aldrig uttömmande sådana heller. Precis som det finns kreativa sätt att spara pengar för grundläggande överlevnad, kan du ta in och hålla ditt husdjur.

Hur ta hand om ditt husdjur marsvin
eiCrate
Rehabilitera en missbrukas och försummade hund
Hur ta hand om en chinchilla
Förväntade livslängden för en katt
Fisk Care: Silver Dollar
Hur man handskas med Tandställningsfel i din kanin
Var kan Adoptera din nästa katt
Gratis Pet Product kuponger
Katt Kräkningar? När till veterinären
Tre fantastiska fördelarna med en stor ras hund

Leave a Reply