Essential Dog Training Utrustning: Saker du måste ha för att träna din hund

Om din hund är ny, begagnad, ung eller gammal, kan du lära alltid en hund nya trick. Det kan ta lite mer tid och tålamod ju äldre valpen blir, men allt är möjligt. Oavsett vad problemet är eller vad det är som du vill lära din hund, det finns vissa saker som du behöver. Piskor, paddlar och andra tortyrredskap inte på den här listan ändå. Det bästa sättet att du kan träna din hund är genom uppmuntran, fasthet och upprepning. Även äldre hundar kan vara aught något som de är fysiskt kapabla att göra med lite tålamod. Du måste komma ihåg att ta det lugnt och hålla trick enkelt i början. Du egentligen inte vill lära en hund att flyga genom en brinnande båge på tionde berättelsen om en byggnad och utföra en dubbel back flip i en liten glas vatten för en första bedrift. De kommer att behöva lära sig sitta och hålla först. Här är några tips för att åtminstone få dem att sluta tugga möbler och lindra själva inomhus.
Kong: Detta är i särklass en av de bästa utbildningsverktyg som en hundägare kan ha. Oavsett om du använder det för positiv förstärkning eller att hålla din hund från att tugga alla dina skor upp en Kong en mycket användbar sak att ha runt. När du använder en Kong, kan du två eller tre, men eftersom de är dyra, kommer en att fungera. Du kommer att behöva hitta några saker att stoppa i hundens Kong. Det finns alla typer av resurser för detta. I själva verket finns det flera webbsidor som är inriktade på Kong recept. Den Kong webbplats har flera goda och en plats att skriva eller skicka nya som du kan ha kommit fram till. Det sätt du vill att din Kong fyllda beror på vad du behandlar din hund för. Om det är en enkel behandling för träning, kommer du vill ha en enkel stuffer ges vid slutet av en dag av träning. Om du försöker stoppa tugga vanor, måste det vara en av de tuffaste de som din hund kan hantera. Hursomhelst, kan en uppstoppad Kong vara underhållande, pedagogiska och roligt för dig och din hund.
Clicker: För grundläggande knep, behöver du en klicker. Dessa kommer att hålla din hund från att äta dig ur hus och hem. Positiv förstärkning är det bästa sättet att lära din hund och genom att använda en klicker, behöver du inte att erbjuda en behandling varje gång du vill att din hund att utföra. Med klickern, börjar du ge en behandling varje gång men då klickern fungerar som beröm och låter hunden vet att det har gått bra. Clickers är också ett utmärkt sätt att få uppmärksamhet av din hund och låta den veta att ett kommando är på väg. Allt detta kombineras för att göra en mycket väl disciplinerad hund som kommer att lyda på kommando. Om du lägger till i handsignaler för knep kan du få din hund utför utan verbala signaler från dig. Detta tar lång tid men är mycket givande.
Koppel: En bra, stark koppel behövs för att träna en hund. Genom att ha en kvalitet koppel, kan du styra din hund mycket enklare. Du vill inte använda en infällbar för utbildningsändamål. Dessa är ofta klumpiga och tidskrävande. Du vill ha en fast koppel som du kan ge en snabb dragning på och din hund kommer att lyssna. Du kan använda koppel för att styra var och hur långt din hund rör sig. Av dig styra hunden på detta sätt, är det mycket lättare för djuret att lära sig exakt vad du vill. Det kan finnas en hel del rycka och dra i början, men du kommer att märka att det gradvis blir lättare att vägleda dem runt. Så småningom kommer du inte längre behöver dra eller ryck alls.
Sele: En sele är en mycket bättre verktyg än ett stryphalsband. Selen ger dig total kontroll över hunden, oavsett vilken storlek det är. Selar är utformade för att sprida dragkraften från hunden runt så att det inte på ett ställe, precis i slutet av kopplet. En sele är särskilt nödvändigt för större hundraser, eller hundar som älskar att dra i kopplet. Vem som helst kan dra nytta av en sele men. Det bästa som en sele ger dig är total kontroll. Det kommer att hålla alla djur i schack och där du vill ha dem. Detta gör att djuret mycket lättare att kontrollera för de tillfälliga bortfaller av träning som kan uppstå från tid till annan.
Små Treats: Den mest behövs utbudet på marknaden är påsen med lite godsaker. Detta är definitivt den viktigaste ingrediensen för en hund utbildning regemente. Positiv förstärkning är vida överlägsen brute force varje dag. Användningen av smärta på ett djur orsakar bara problem förr eller senare. Du kan få en hund som ogillar dig eller en som kommer att knäppa på andra och vara elak och grinig. Positiv förstärkning är lätt erhållas och kommer att få dig respekt av djuret som ledare. Detta är nyckeln som du alltid vill etablera. Om du bara har stora godis, det är okej. Du kan alltid klippa ner dem i storlek. Om du använder för stor för en behandling, kommer ni att sluta med ett fett otränad hund i stället för en lydig tjänare.
Utbildning en hund är svårt, men med rätt verktyg och tekniker, är det möjligt för vem som helst. Det finns många fler guider på internet och TV om hur man tränar ett djur. Hundar är inte annorlunda än någon annan medlem av djurriket. De vill inte bli slagen eller smisk, de vill bara att bete sig och göra dig lycklig.

Din hund och du
DFW Spay dag i Dallas, TX
Kaniner: för avel och husdjur
Förbered valp för första Grooming Tidig
Hur du installerar och underhålla ett akvarium
Hund Attack skyllde på ras
Allt om tyska Shepherds
Allt om rasen: Picardie Spaniel
Spara pengar på din hund
Besluta om en hästtäcke – att klä din häst eller inte
Lära en gammal hund sitta

Leave a Reply