Engelska angorakanin Ras profil

Den engelska Angora är lätt att ses som en mopp. De är större med inte bara en bra struktur och densitet ullen men ull på öronen och i ansiktet, ibland över ögonen så bara näsa och mun visar.
Generellt 5-7 pounds i storlek de faller in i en fyra-klass ras beskrivning med Arba visar klasser för junior och senior dollar och gör. Godkända sorter inkluderar agouti, skuggade, själv påpekade vit och rubin eyed vit. Som med många av de wooled raser vita är populära som fibern har färgämnet men de naturliga färgerna är underbara alternativ för dem som inte vill använda artificiella färger.
Den engelska är den minsta av de Arba accepterade angora raser men den ymnigt wooled i utseende gör dem ser större i bilder än de är. Historiskt var de i början av angora innan angora delades upp i engelska och franska, den senare utan ull på ansikten och ben samt vara större.
Den fina ull behöver regelbunden pälsvård som gör alla angoras men med engelska angora särskild omsorg behövs på fötterna, öron och ansikte för att försiktigt hålla ullen framgår trassel och mattor samt göra det försiktigt för att inte skapa obehag för kaninen.
Trots den minsta storleken en grundligt tränas engelska Angora är en vacker djuret när tränas till nines för utställning. Ullen kan användas för underbara plagg och det är naturligtvis ett stort urval faktor för rasen.
Den tunga ull täcker är också en viktig anledning till att regelbundet få tag på varje kanin inte bara för trimning utan att försäkra att de är i gott skick, med bra kött täckning. Detta är en ras som kan bli tunn och till skillnad från de korta belagda raser du inte ser det på grund av ull. Detta kan visas som brister i ull men viktigare gott skick behövs för hälsan hos kanin.
För dem tillägnad grooming detta är en ras som kan erbjuda en fiber för handarbete som är otroligt mjuk utan att ha en fullständig gård fiber djur att göra det. Behovet av regelbunden vård kan också understryka behovet av att hålla din besättning i ett nummer som du kan tendera att bekvämt inte bara ur ett finansiellt, utan från en tid en också. Regelbunden pälsvård bort de lösa fibrerna från kaninen som skall användas i halsdukar, hattar och andra objekt.
Den engelska Angora är en bra ras för rätt hem. De tar ansträngning men är värt ansträngningen.

Är Boxer rätt ras för dig?
Fördelarna med kastrering ditt husdjur kanin
Allt om rasen: Basenji
Leopard Gecko: Ditt val av reptil Pet
Vet du din hund kroppsspråk?
Fem intressanta fakta om Kaspiska hästen
De bästa Dog Training Produkter
Topp Shelters och naturreservat katt i San Fernando Valley Area i Los Angeles, Kalifornien
Bästa sätt att stoppa en katt Ull sugande
Hund trälådor Tips för den frustrerade Husdjur ägare
Midwest Tyst Time Naturlig Pet Bed recension

Leave a Reply