En titt på Working elefanter

September 22 har utsetts elefant uppskattning dag och i dagens värld elefanten är en politisk bricka. De är älskad för sin intelligens och kraft och förlorade för deras elfenben. De är ett hot mot gårdar i vissa områden och i andra de gör som elefanter har gjort i årtionden – tjäna människan som en fungerande elefant.
I USA vi tänker på djur makt som hästar, kanske oxar, ibland stora hundar kommer att tänka. För många områden dragkraft lika elefanter och det är här som deras makt och intelligens testas. Extreme tjuvjakt och krympande vilda utrymmen har lämnat två nästan vissa resultat – domesticering eller utrotning. Det skulle vara synd att ha denna kungliga djur borta för alltid.
Enligt Elephantstay arbetande elefanter är, liksom andra djur, friska djur. Under många år har elefanten måltid källa arbetade i logga tillsammans med sina hanterare. Som loggning blev olagliga elefanter var arbetslösa tillsammans med sina hanterare. Loggning elefanter kan leva i 50-årsåldern, men de som används för turismen kan vara 60, 70 och till och med 80 år gamla! Det är sant att en elefant inte kan börja träna och arbeta så tidigt som en häst eller oxe, men ingen annan djur inklusive människa kommer nära i anställningstiden en fungerande elefant kan sätta i!
Working elefanter har sin mat och husrum tillhandahålls, och till skillnad från sina vilda motsvarigheter inte lämnas roaming för livsmedel. Med det behöver tas om hand av många är ganska nöjda med ordinarie arbetstid och att begränsas, men aktivister oense med elefantens livsval. Det finns ingen människa vid liv som kommer att begränsa eller tvinga en elefant att göra vad de inte vill. På Kraal fann arbetar elefanter var mycket mer benägna att föda. De var aktiva och inte lämnas till tristess eller hälsofrågor från att inte vara aktiv. Avel är det enda sättet att öka antalet för att hålla elefant befolkning växer.
Det finns 3.000 elefanter kvar i Thailand, de flesta levande med människor. Turning en företagsintern djur i naturen försäkrar död – en långsam, plågsam död som inhemska elefanter har tillhandahållits för. De färdigheter för överlevnad har inte behövts. Avvänjning elefanter, som avvänjning något djur, möter lite stress ett tag när de anpassar sig till sitt nya liv.
Positiv hantering, ungefär som hästar, är effektiv för utbildning elefanter med mindre aggressivitet. Detta gör det säkrare och mer tillförlitlig för att hantera elefanten inte bara för att arbeta utan för veterinärvård vid behov. Tryck, belöning, repetition och fysisk och psykisk komfort är nyckeln i arbetsmiljön elefant utbildning. Oavsett om underhållning som cirkusföreställningar eller traditionella arbete eller elefant rider en ung elefant, som en ung häst, kan tränas tillsammans med modern.
Mogna män, liksom vuxna djur av mer kända arter, kan ha perioder av musth när testosteron är på en högre nivå och den enskilde kan vara mycket svårare och aggressiva både mot människor och andra elefanter. Arbetsgruppen Elephant program Asien har omfattande mängder enastående information om utbildning och hantering arbetande elefanter.
Elefanter varierar efter storlek och i viss utsträckning färg, från nästan svart till nästan vitt. Den asiatiska elefanten, vanligast att arbeta på grund av sin jämnare humör och inlärningsförmåga, är det närmaste levande släkting till den luddiga mammut. Vi kan inte föra mammut rygg och definitivt modern livsstil inte påverkar deras utdöende, men vi kan hjälpa den asiatiska elefanten.
Idag är en hel del information kommer från upplevelsen av Ringling Bros med över 130 år bor och arbetar med elefanter för underhållning. De hävdar en besättning på cirka 70 elefanter, inklusive pensionerade elefanter från sina shower. Deras hemsida dokument elefanter kan köra upp till 25 miles per timme och kan äta 150-250 pounds av foder per dag. De är sociala, lekfulla och intelligenta djur med långa minnen.
En fantastisk titt på en arbetande elefant visar elefanten här styrs på röst och kropp utan att röra djuret att dra en stor logga ut och sedan elefanten noggrant och målmedvetet drar loggen ur den leriga området. En annan uppfattning visar elefanten flytta stora högar av stockar med fötterna, bål och huvud. De ledtrådar är uppenbara liksom intelligens elefanten i att ha lärt sig att göra ett jobb på flera sätt. Detta innebär inte bara hända – det tar ett band och mycket träning för att ha en fungerande relation med ett djur som kan vara upp till 11.000 pounds och en ung elefant dra lärdom börjar med mindre uppgifter.
Även om vi inte kan arbeta elefanter här i USA spara för underhållning, verkar det klart att bara ha ett jobb och hanterar förståelse kommer att rädda dem. Uppskatta detta fantastiska djur för vad de kan göra runt om i världen. Det verkar uppenbart – använd dem eller förlora dem. Det skulle vara synd att använda dem.

Att föra Bunny Hem: En guide till Bunny boende alternativ
Hur lådan träna din valp eller äldre hund
Hur vet jag om ditt husdjur Hundar och katter har artrit
Leveranser att köpa när de antar en katt
Måla en bild med American Paint Horse
Levandefödare och deras unga
Din hund och din matta: Hur man tar bort Vomit från dina mattor
Anledningar till att äga en katt
10 Viktiga tips för bättre Dog Training
Särskild Kitty Premium Gourmet kattmat
Hur ta hand om vilda möss

Leave a Reply