En rolig hund Story

Mina grannar har en choklad labb som heter Bruce, Bruce är precis som Marley från filmen Marley & Me. Han äter allt han kan få tag på. The backyard ser ut som något stort exploderade. Det finns bitar av trädgårdsarbete slangar överallt, alla tuggas upp hunden skålar är spridda över hela plantageägarna har blommor blivit betade på, och utemöbler, ja, det är verkligen inte längre. De tre barnen har förlorat cyklar, skridskor, bollar, och hjälmar till Bruce tugga på dem och ibland sedan svälja resterna. Han har också på något sätt lyckats tugga en partiell hål genom en del av stängslet, ingen har kunnat räkna ut hur han kunde göra det ännu.
När jag skriver detta kan jag höra Bruce tugga på någonting utanför mitt sovrumsfönster, men mörkt ute så att bara måste vara ett mysterium tills imorgon. Nu något trots Bruce tugga på och förstöra bakgård hela dagen, lyckas han ändå att hitta tid att skälla, hela tiden. När han får inget svar han skäller högre. Om han fortfarande inte få ett svar han kommer till sidan av huset, placerar sig rätt under mitt övervåningen sovrum fönster och skäller på mig tills jag kommer till fönstret för att prata med honom. Även om detta är lite irriterande när jag försöker titta på en film, eller göra mitt arbete, för det mesta är det ganska lustiga. Alla Bruce vill är att få i hans hus och springa runt med sin familj.
Men Bruce har blivit en extern hund för när han är inne han äter tv fjärrkontroller och tuggar på min grannes 3000 dollar love seat och sedan polish att av med en låda med kritor att tugga på.
För några veckor sedan mina grannar var på väg ut ur staden på semester i en vecka. Så de gjorde en reservation på någon form av doggy resort där hundarna fick åtta timmars speltid per dag, varje dag grooming och även en TV i sin svit. Så lördag morgon av sin resa min granne packade Bruce upp och satte honom i bilen och stack fyra år gamla dotter i baksätet med Bruce och de leds till doggy hotellet. Min granne drog till parkeringsplatsen för vovven hotellet i sin F150 förlängda hytten och hade ryggen fönstren rullade hela vägen ner för Bruce eftersom han gillar att sticka ut huvudet från bilfönster.
Nu även om han inte körde mycket snabbt, var han fortfarande kör, och precis som i filmerna, sprang en katt genom en parkeringsplats och Bruce hoppade ur den rörliga lastbilar fönstret. Det gick så snabbt, men min granne sa att han inte ens inser vad som hade hänt förrän hans dotter började skrika Bruce! När han tittade upp ur den främre vindrutan såg han katten som drivs av och sedan Bruce sprang rätt genom efter katten. Så min granne hoppade ur bilen och började jaga Bruce som fortfarande jagar katten. Min grannes dotter i sin tur började jaga efter sin pappa och hennes hund skrikande Bruce! Spara Bruce, hela tiden. Sedan en av doggy Hotell anställda som hade bevittnat det hela började jaga efter min grannar dotter. Lyckligtvis Doggy hotellet var inte på en huvudgata och det var faktiskt rätt bredvid en park.
Så det gick katten jagad av Bruce, jagad av min granne, som jagar av hans dotter, jagad av hotellet anställde. Katten slutligen gjort det till toppen av parken väggen och min granne var då kunna fånga Bruce medan han distraherad genom att försöka fånga katten. Bruce drabbades inga skador som hoppa från den rörliga lastbilen och de kunde registrera honom i hans doggy hotell utan ytterligare komplikationer. När min granne kom tillbaka till sitt hus och gick in hans fru sade vad tog dig så lång tid? Resten av sin semester gick mycket smidigare och Bruce hade en blast på hans vovve hotel. Han gjorde även en flickvän.

Produkt granskning: LightLife Smart Dogs Veggie Protein Länkar
Var kan Adoptera din nästa katt
Planerar att köpa en Siberian Husky? Läs denna ras Primer
Stora hundraser för familjer
Översyn av Porträtt Dog Art
Vägledning för rengöring din hunds öron
Följeslagare och Kin, en hyllning till hundar
Gyllene regler att köpa en Golden Retriever
Basslets: Små fiskar för nybörjare s Home Akvarium
Hemsida granskning: Goldfishconnection..com
Varför inte ta din hund att arbeta?

Leave a Reply